Kendisi düşünmemiş ben neden düşüneyim?

Instagram'da karşıma çıkıp duruyor yardım derneği kurmuşlar ve malum organlarının keyfine çocuk yapanların çocukları için yapan bu kadar düşünmemiş yardıma karşı birisi değilim aksine sma çok pahalı operasyonlar yurt dışı ilaçlar için veya yetim kalan çocuklar için toplanan yardımları kesinlikle desteklerim bunu konudan ayrı tutuyorum da şimdi aklın yolu bir evler eve benzemiyor 80 lı yılların evleri gibi o ortamda çocuk büyütülmeyeceği veya çocuğun nasıl bir hayat yaşayacağı belli zaten birde en az 3 çocuk 5 veya 6 ya kadar çıkıyor sayı onlara 1tane bile fazla gözümde ondan sonra utanmadan çocuklarının fotoğrafını çekip teşhir ederek çocukları adına dileniyorlar tam bir rezillik birde mutlu oluyorlar millette mi güvendiniz herkes bilir evlenip bir sürü çocuk yapmayı sizde olanlar herkesde var şimdi herkes sizin gibi davransa zaten çocuğuna bir ev ortamı sunamıyorsan bir sütü meyveyi çikolatayı bile alamıyorsan yapmayacaksın yetersizsin tek vasfın amip gibi üremek doğrusu böylelerine hiç acımıyorum kendi crhennemlerine başka fanlarıda dahil ediyorlar yardımı da hakkettiklerini düşünmüyorum onlara yapılacak tek yardın kısırlaştırma olabilir yoksa yardım ettikçe devam ederler dilenerek yaşamayı amaç edinmişler ayrıca ekonomi belli herkes zorlanıyor ama herkes haddini de biliyor ayrıca ben ne yapayım devletin görevi bir yardım etmek benim değil

Güncellemeler
5 ay
Gereksizlerle uğraşamam.
Kendisi düşünmemiş ben neden düşüneyim?