Bütün hayatımı para kazanmaya adadım ama şimdi para ne işe yarıyor, ne yapacağımı bilmeyince boş mu kaldım 🥲?

Merhaba hayatım boyunca para kazanmaya çalıştım ömrüm fakirlikle ve yoklukla geçti milletin eskileriyle buyuduk tabı kıskandım onları hiç bir zaman bi restoranta aılemle yemek yemedım kafeye gitmedim şimdi param var ama ömrümü bunun için harcadım para kazanmak için param olsa dostum olur param olsa arkadaşım olur sevgilim olur sevenlerim olur diye geçen aya kadar ayda 250 bin kazanıyordum şu an işi bıraktım yeni yer açmak istiyorum istesem ondanda 500 bin kazanırım nerdeyse eminim ama parayla ne yapacağım konusunda bi fikrim yok çünkü ben kazanmayı biliyorum harcamayı değil parayla yanıma gelen ne arkadaş ne sevgili ne bişey istiyorum geliyorlar ama ben onla mutlu değilim en iyi restoranda yediğim en iyi yemekten mutlu değilim yanımda param için olan en güzel kızdan mutlu değilim parayı ne yapacam bilmiyorum bekarım

Bütün hayatımı para kazanmaya adadım ama şimdi para ne işe yarıyor, ne yapacağımı bilmeyince boş mu kaldım 🥲?