Sürekli para konuşan erkekten olur mu amaç ne?

Arıyorum yok siz memursunuz biz işçiyiz sizden düşük alıyoruz canım canım konuşuyor bende masabaşı iş yapmıyorum sonuçta hem bu konunun muhatabı ben miyim. Uzun süredir sevgiliyiz babası vefat etti olsa da destek olmazdı zaten. İşe gidiyorum yürüyoruz kaç tane bilezik istiyon söyle ben anlamam abisi evlenen sensin annene sor diyince gönlü olmuyor. 24 ayar alınmıyor mu en pahalısına bakmışssın diyor. Annesi bir şeyler satıp düğünü yaparız demiş bu kez de yüzük pahalı demeye başladı. Ben oynamayı düğünü seven biri değilim aileler olmasa istemem bile. Beyaz eşyalardan bile vazgeçtim buzdolabı çamaşır makinesi yeter dedim onları bile en kıytırık yerdrn bakıyor. Dört yılda bir yüzüğü haketmedim mi ben anlamıyorum ayrıyız şu an barışmak bilr gelmiyor içimden
Güncellemeler
5 ay
En son düğünü yapıyım benim maaşımla ev geçindirelim seninkiyle ev alırız dedi. E kimin üstüne olacak dedim benim sen sinirlenirsin (başıma kakarsın demek istiyor) ev senin üstüne olursa olmaz dedi. Başka zaman ben bütün maaşımı karıma vermem öyle yapanlar varmış diyordu. En son yarısını sen ödersin yarısını ben dedim. Lafını edince ya biz o konuda anlaştık diyor sanki kendisi anlaştı
Sürekli para konuşan erkekten olur mu amaç ne?