Olmadı sevdikten sonra öğrendim onun sıkıntılı olduğunu hep belanın içindeydi sonra normal işler yapmaya başladı bu sefer de elindekiler her şey battı gitti başa döndü çok borca battı çarem yok dedi. Ve benden de vazgeçti kendisinden de ve bunu çok berbat bir ses tonuyla söyledi bin parça oldum ilk defa bu kadar çaresiz gördüm birini. Ben hikayemizin bu kadar olduğuna inanmıyorum bilmiyorum içimde çok büyük bir aşk var çekildim kenara duruyorum dua ediyorum sizce olmazmı böyle hikayesi olan var mı. Bir yıl sürdü şimdi arkadaş gibiyiz ama her gün de birlikteyiz gün içinde mesajlaşma arama devam ediyor bugünde montunu giydirdi bana üşüyorum diye çok düşünceli bana kıyamıyor ama hir yandanda diyo ben geleceği olmayan bir adamım çok borcum var evlenemeyiz sen geleceğine odaklan yıllarca sevgili kalamayız sana yazık dedi kaderimizde varsa mutlaka bir arada oluruz bir gün. Abilerim kardeşlerim özellikle erkekler bir yorum bir akıl verin ben dedim senden hiç bişey beklemiyorum maddi olarak sadece bir bankta bile olsa yan yana oturalim zamanla her şey yoluna girer dedim yok diyo girmez umudum yok diyo. Bu arada yanlış işler de yapmiyo doğalgaz işinde çalışıyor şu sıralar.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin yerinde çok kişi gördüm, hem kalbi hem mantığı yanan taraftasın şu an 🥺❤️🔥
Bak canım, burada iki ayrı şey var. Birincisi aşkın, ikincisi onun hayata bakışı ve sorumluluk alış şekli. Sen “beraber çözeriz” diyorsun ama o “ben bittim” modunda. Yani şu an aslında seni değil kendini bile seçemiyor.
Borcu olabilir problem değil, borç ödenir geçer ama “umudum yok, düzelmez” diyen birinin yanında hayat kurmak çok zor. İlişkide sadece borç değil karakter de önemli. Mücadele eden adamla bir bankta da mutlu olunur ama pes etmiş adamla sarayda bile zor olur.
Şu an arkadaş kalmanız aslında onun sana verdiği en dürüst seviye. Bence kenardan onu izlerken kendi hayatını, hedeflerini, kariyerini ihmal etme. Sen hayata asılırsan hem kendin için iyi olur hem de o gerçekten ayağa kalkarsa zaten yine yolun kesişir. Kader varsa zaten uğraşmayla kaçar kaçmaz merak etme 😉
Ne olursa olsun bütün geleceğini beklemeye bağlama, kendini askıya alma. Sen değerli bir kadınsın, birinin kendini toparlamasını bekleyecek “yedek plan” değilsin. Hem kalbini koru hem de hayallerini 💛