50 aydır, neredeyse her ay haraç öder gibi yatırıyorum. Kaldıraçta bitiyor ve aynı senaryo. Benden daha bağımlısı yoktur belki. Dün 52 bin tl gönderdim binance trden. 115 iken gece yarısı light long pozuna çaprazda ekleme yaptım. Velhasıl 170 ortalamadan 94 iğne attı , likit 121 idi. Ve likit oldum. Hayrına 5200 bırakmışlar bana , fiks 3-5 kalır zaten likit olduktan sonra. Maaşım 2.8 asgari ücret ve bı bok yok kenarda. Evleneceğim sözde seneye. Her ay yeni maaşı beklerken tekrar yapmayacağım derken, son 3 şeytan fısıldıyor. Bu başarısızlığın sebebi ise gireni çıkarma çabası. Düz her gün 50 bin TL kasa ile 250 dolar 20 x poz ile %2-3 havada karada alıp, 100-150 dolar kazanma bilgisine sahibim, long short oranlarına bakarım , açık faize bitcoin hareketine , destek dirençlere , tahtaya. Ama 5-6 işlem sonra bakmam kumara döner veya direnci göz ardı ederim görmem. Kendimi toplayamiyorum. Hiç girmesem şahsıma ait 1 ev 1 araba kesinlikle olurdu. Manevi boşluğa giriyorum, yaşamın amacını dahi sorgulatıyor. Sıradan bir hayat için kayıpları görmemek çok zor. Toplam kayıp 70000 dolar civarı. Tabii enflasyon, başka yatırımlar vs derseniz daha da artar. Evin ihtiyacı olduğunda açıklama yapmak zorunda kalmak en kötüsü. Yaş 28 herkese başarıları
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hocam bende aynı sıkıntıdayım. Geçen ay 300 bin civarı kâr vardı. Bu ay fena battım. Krediler. Kredi kartları bayaa içerdeyim 1 milyona yakın borç var. Aileme de anlatamıyorum
Hala devam ediyorsan bunlara daha devam edersin sen
Büyük bir kayıp sonrasında bile bu iş yapılmaz veya ben bunu yapamıyorum demiyorum içimde bir yerde cirit atıyor ve bir daha giriyorum Hacı
Tamam işte tamamen tükenene kadar devam edersin tam tükenince salarsın zaten
Senin için tükenme nedir mesela? Tam tükenme? Bana semptomlarını söyler misin
Manitan terk eder mesela bi kendine gelirsin, böyle kalıcı bir hasar alman lazım sonunda intihar etmezsen tövbe edersin onun harici çok zor durumun 50 aydır kaldıraç giriyorsan
Tövbe edilecek bir şey olarak mı görüyorsun mesela dostum? Şahsen ben bu hassasiyeti dahi kaybetmişim. Nereden nereye. Esrr kullandığım dönemlerde de günah gibi gelmiyordu, sadece toplumsal bir ayıp gibiydi, onu bıraktım, bu ondan beter
Dinen tövbe anlamında söylemedim marjin işlem yapmak çok riskli bir yatırım çeşidi bir nevi kumar
Oradaki detaya dikkat et, her gün istisnasız 50 bin TL kasa ile 250 dolar 20 x poz açarak 150 dolar hadi 100 dolar yani %2 gtmle alırım. Bu kaybeden psikolojisiyle söylediğim bir şey değil, eski kayıplara focuslaniyorum. Total lose a bakınca işlem sıklığı artıyor, sen onu bunu geç kral. Bırakmalıyım değil mi? Hemde katiyen?
Ya knk anlattığın şeyi geçtim sen zengin değilsin neden cross işlem alırsın ki izole açarsın stop ve tp koyup uygulamayı kapatırsın ne yöne giderse artık, bence spot btc vs gibi yatırımlara yönel çünkü kendine hakim alamıyorsun
Sen neler yapıyorsun mesela, sktret cross izoleyi, aslında taktik gerçekten iyi , mesele doyumsuzluk. Benim sabırsızlığımla stop olur dururum. Zaten girdiğim coinler hep high risk, enayilik var zaten bende biliyorum
Knk sana tavsiye bu piyasa balinaların milyon dolarlarını liq ediyor sal gitsin
Tanıştığım günün ak zaten, kucoin ile öyle shitcoin trade ediyordum başta 2018 gibi. Sonra binance söylentilerle xlm_xrp aldım. Askere 5 yıl geç gittim. 2021 de doge vs inanılmaz x ler gelmeden 4 gün önce battım saçma sapan bı coinde. Sonra futures a ne zaman düştüm daha da kalkamadım. Mutluluk yaşama sevinci, ilişkinin hayata pozitif yönde etkisi her şey azaldı. Her ay sonraki ayı kovalamaktan farksız. 65-70 arası maaşım var. İnan bana bazen sigaraya zor yetişiyor kalan para. Geçmiş kayıp gözümün önünde duruyor tekrar giriyorum. Ama durmak şart oldu cidden iliğime kadar yani poku çıktı
Dayı sen kafayı yemişsin borsayla
Allah yardımcın olsun
Bırakmak en doğrusu olacaktır
Tedavi al yoksa bu işin sonu kötü
O kadar mı diyorsun kral
Aynen öyle kendini hem maddi olarak hemde manevi olarak bitirirsin
Buna son vereceğim
Sonu yok bu işlerin cidden
Slak😹😹
Komik mi
Çok komik ucube beyin, bide marifet gibi destan yazmasın:) Beter olursun inşallah:))
Noldu kız kocan birikimleri bitcoinde falan mı kaybetti, düşer kalkarız sen bu kadar dert etme :)
Bekarım:) böyle şeyler duyunca hoşuma gidiyor:)
Halen düşer kalkar diyor ya ne slaksin sen;) cebinde üç kuruş paran maaşın var 50k ile Zengin olma hayaliyle yanıp tutuşuyorsunuz:) boş beyin:))
Derinlerde bı mbesillik var sende o zaman, hadi şimdi sağdan sağdan sektir ol git evde kalmış follofoş seni :D
Canım ablan Londra'da yaşıyor:)
Ne zirvaliyorsun ne amaçla? Hadi sg şuradan kaç yaşına gelmiş üstünden 50 tane tren geçmiş otobancı seni
Bana laf yetiştirecegine boş beynine akıl yetişir:) parasız Fakir türk:)
İstersen Manhattan da yaşa, istersen Karadağda banane ak otostopcusu , ben doğma Avrupa vatandaşıyım gerzk , skmn keyfine girip çıkıyorum bana tatava yapma
Paran yok Fakir:) benim herşeyim var şükür...
Şimdi seninle diyaloğu bitirecek beyinsiz bı taze peynir olduğunu belli eden kendince hakaret ettiğini sandığın noktaya geldin. Fakir türk? Aşağılık kompleksi Avrupa köpeği, ben kostenceliyim Avrupa benim evim senin gibi değilim kaşar peyniri seni hahahahahh
Paran Vai çocuğum yok ne konuşuyorsun ucube beyin:) parası olan konuşur kıyafeti olan yürür:) Fakir zibidi:) maaş ile zengin olma hayali kuran slak:) hadi kumda oyna canım maaşını al yine kumar oyna :)
70 dolardir o 70