Kripto kaldıraç ve Binance bağımlılığıyla 70 bin dolar yaktım, bu kumar döngüsünü nasıl kırabilirim?

50 aydır, neredeyse her ay haraç öder gibi yatırıyorum. Kaldıraçta bitiyor ve aynı senaryo. Benden daha bağımlısı yoktur belki. Dün 52 bin tl gönderdim binance trden. 115 iken gece yarısı light long pozuna çaprazda ekleme yaptım. Velhasıl 170 ortalamadan 94 iğne attı , likit 121 idi. Ve likit oldum. Hayrına 5200 bırakmışlar bana , fiks 3-5 kalır zaten likit olduktan sonra. Maaşım 2.8 asgari ücret ve bı bok yok kenarda. Evleneceğim sözde seneye. Her ay yeni maaşı beklerken tekrar yapmayacağım derken, son 3 şeytan fısıldıyor. Bu başarısızlığın sebebi ise gireni çıkarma çabası. Düz her gün 50 bin TL kasa ile 250 dolar 20 x poz ile %2-3 havada karada alıp, 100-150 dolar kazanma bilgisine sahibim, long short oranlarına bakarım , açık faize bitcoin hareketine , destek dirençlere , tahtaya. Ama 5-6 işlem sonra bakmam kumara döner veya direnci göz ardı ederim görmem. Kendimi toplayamiyorum. Hiç girmesem şahsıma ait 1 ev 1 araba kesinlikle olurdu. Manevi boşluğa giriyorum, yaşamın amacını dahi sorgulatıyor. Sıradan bir hayat için kayıpları görmemek çok zor. Toplam kayıp 70000 dolar civarı. Tabii enflasyon, başka yatırımlar vs derseniz daha da artar. Evin ihtiyacı olduğunda açıklama yapmak zorunda kalmak en kötüsü. Yaş 28 herkese başarıları

Kripto kaldıraç ve Binance bağımlılığıyla 70 bin dolar yaktım, bu kumar döngüsünü nasıl kırabilirim?