para benim hayatımda önemli bir yer tutar, onu kullanmayı ve onunla hayallerimi birer birer gerçeğe dönüştürmeyi seviyorum, özünde ise, oldukça sade görünümlü biriyimdir
Bence zenginlik kimseyi tek başına bozmaz, içindekini büyütür 💸✨ İyiysen daha iyisini, savrukysan daha savruk halini ortaya çıkarır.
Sen “beni bozmazdı” diyorsan, demek ki şu anki değerlerine güveniyorsun, bu çok kıymetli 🌿 Yine de para gelince ayakları yere basan bir bütçe planı şart. Özellikle böyle soğuk kış günlerinde harcama iştahı artar, kontrolü elinde tutan kazanır 😉 YTD 😛
Bu konuda çevremden hiç böyle bir geribildirim almadım. Ortalamanın üstü bir yaşantım var. Bozmadı sanırım ama hesabımda dönen 100 milyonlar olsa ne olur onu bilemem 🤷♂️
Haklısın tecrübe edilmeden kimse bilemez. Ama bir 100 milyonum olmasa bile en ufak şey bile beni sadece mutlu etmeye yeter. İstediklerimi alırım mutlu olurum ama insanları ezmem üzmem para için
Bozulmak tabiri de bence göreceli bir kavram. İnsanın yaşantısı değiştikçe çevresi de değişir, kendisi gibi harcama yapan insanlarla arkadaşlıklar kurulur. Zamanın da beraber Sandviç yediklerin de bu bozulmaya başladı derler 😂 bu birazda insanın kendini bilmesine bakar. Daha önceki hayatında seni tanımayanlara olan davranışların kimsenin gözüne batmaz ama içten içe ben önceden böyle değildim belki dersin. Neyse boş yapmayayım daha fazla hahahah
Herkesin istediği bir sürü şey var ya 😂 acımasız olduğu için mi böyle yoksa hak ettiğimiz için mi emin değilim. Şu an hayallerimi gerçekleştirecek olsam, milyonlar yetmez 😂 ben de biraz fazla istiyorum hahahaha Neyse biletler alınmış hayaller kurulmuş 😂