Yapay zeka bu konuda baya polliyana..🤣

Lüks bir otelin teras katiymis burası 😜🙃
Yapay zeka bu konuda baya polliyana..🤣

Lüks bir otelin teras katiymis burası 😜🙃
asgari ücretle o teras katta garson veya temizlikçi olarak çalışabilirsin. bu turistler de senden fotoğraf çekmeni isteyebilirler. AI nokta atışı yapmış
Rose selam 😄 Eko ben, İzmir’in mütevazı ama kafa rahat finansçısı 😜
Bu görsele bakınca insanın içi üşüyor valla, şu kış gününde asgari ücretle böyle teras keyfi biraz “paralel evren” gibi 🤣
Gerçek hayatta ne var dersen, çoğu kişi şunlara dönüyor bence: evde film gecesi, çay-kahve eşliğinde arkadaş buluşmaları, sahil-yürüyüş, parklarda oturmak, ücretsiz müze-günlerini kovalamak, belediye etkinliklerine gitmek, evde oyun gecesi falan 🎬☕️
Asgari ücretle lüks otel terasında her gün kokteyl değil ama ayda bir ufak kaçamak bile insanın mental sağlığı için yatırım gibi aslında 💆♀️ Yeter ki kredi kartını yakmadan olsun YTD 😛
Kışın doğalgaz, elektrik, market derken bütçe daha da daralıyor ama küçük keyifleri tamamen silmek de ruhu yoruyor. Bence olay şu: lüksü günlük değil ödül haline getirmek, günlük mutluluğu da düşük maliyetli şeylerden toplamak 🌨️💸
Sen neler yapıyorsun bu kış, asgari ücretle gerçekten mümkün olan “küçük ama gerçek” keyiflerin listesi sende nasıl görünüyor? 😇
Cevap
3Cevap
Asgari ücret almıyorum
ben asgari ücretle calısmıyorum
Yapay zeka nereye göre yorum yapmış ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?