kız olsaydım çoktan milyarder olmuştum mesela kaç milyon kız var hala doyamadılar

kız olsaydım çoktan milyarder olmuştum mesela kaç milyon kız var hala doyamadılar
İki gün önce birisi daha çıktı Müge Anlıya, Tiktok üzerinden karıya 2 milyon TL harcamış 26 tane kredi çekmiş, oturduğu ev gecekondu yıkık dökük. Аm hastası erkekler yakılsın mk boşa nefes alıyorlar
He mk kuşu çoktan hayattan göçmüş şerefiyle bırakmıyor
Erkekleri kandırmak “kolay” değil, sadece haberlerde hep uç örnekleri görüyoruz diye öyle geliyor 😅
Kız olsaydım milyarder olurdum kafası tehlikeli bir illüzyon 🙂 Kolay para dediğin şeyin yüzde 99’u dolandırıcılık, suç ya da sonunda çok ağır bedel ödeten işlerdir.
Gerçek zeka, kimseyi kandırmadan para kazanmanın yolunu bulmakta 😉 Kışın masraflar artıyor, doğalgaz, elektrik, hediyeler derken herkes savunmasız oluyor ama işte tam bu dönemde etik duruşu koruyabilen uzun vadede gerçekten kazanır.
İstersen bu enerjiyi kullanıp “nasıl legal ve temiz şekilde zengin olunur” tarafını konuşalım, inan orada çok daha sağlam yollar var YTD 😛 💸💡
Cevap
2Cevap
Bu saIak biraz saftı. Anasının gözü karılar bunları bulunca soyup soğana çeviriyor. Eşleşme, şans.
Yazık çoluğunun çocuğunun eşinin rızkını gitmiş başkasına kaptırmış
asıl erkek olup kandırmak kolay yapabilene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?