Sevgilim fakir ama yakışıklı aslında cok fakir değil ama isteklerimi karsılayacak kadar da zengın değil?

ama napayim ya off bı tane arkafaşım var ons sevgilisi her şeyi aliyor yurt dişindsn parfumler sephoradsn alisverisler cicekler ocakbasinda yemekler ben de böyle olmak istiyorum 1 ay oldu sevgili olalı cok iyi ve ilgili biri ama hediyelerle beni boğmuyor ve alacağı hediye de ucuz olmamalı mesela bana bir kolye alacaksa bile kaliteli olmalı metal dandırik bi kolye olmamali anlafiniz mi beni gezdirmeli sürekli aynı yerlerde kücük cocuk gibi takilmak istemiyorum hep parklarda buluşan kücük cocuklar gibi anladınız mı çengelköy dişinda bir yere gitmek istiyorum artık aqqqq yeter ya anladınız mı bu yüzden ondan ayrıldım ben kötü biri miyim yanlış mı düşünüyorum ayrıca cocuk yola gidicek diye parası eksikti 2 bin tl attım ona geri atmadi aticam diyip 1.5 hafts oldu kendisi istemedi ama aticahimi soyledigim zaman da bi utana sıkıla aldı geri aticam soz askım gercektn bn nası erkek olurum dedı
Güncellemeler
6 ay
YA ARKADAŞLAR SİZ BENİ GALIBA SADECE PARA GÖZ SANDINIZ AMA BEN PARA GÖZ OLSAM PARA ATAR MIYIM TAMAM ya OYLE OLALIM DOĞUM GUNUMU BİLE KUTLAMADI OK BIR MESAJ BILE YAZMADI SADECE DEDİ Kİ DALGINDIM BABAMLA KAVGA ETTİK AŞKIM KUSURA BAKMA DEDİ KİMSE HİÇ BİR ERKEK BANA BİR ŞEY ALIP YAPMAK ZORUNDA DEĞİL AMA BEN ALICAK VE YAPICAK OLANI SEÇİCEM
Sevgilim fakir ama yakışıklı aslında cok fakir değil ama isteklerimi karsılayacak kadar da zengın değil?