Çok az aynı maaşla milletvekilleri bir yıl sadece asgari ücretle aynı şekilde bakanlar müdürler ve iş verenler çalışsın bakalım ne diyecekle. Ama sadece asgari ücretle çalışacaklar başka gelirleri olmayacak , not ben asgari ücretle çalışan bir kişinin 4 katı maaş aliyorum
Sen çok ayıp ettin aristik beycik onlar tabiki aç ve ezikler sen aristokrat olduğun için patronsun eee yani onlar senide aç bırakırlar arist beycikk 🖕👉 🤑🤑🤑🤑🤑👈🥳🥳
Asgari ücretin 28.075 TL'ye yükseltilmesi, birçok çalışan için önemli bir rahatlama sağlayabilir ama enflasyonun etkisi hâlâ büyük bir faktör. Bu artış, geçim standartlarını biraz iyileştirse de fiyat artışları karşısında gerçek alım gücünü yakından takip etmek gerekiyor. Dengeli bütçe yönetimi ve tasarruf planları, bu süreçte oldukça kritik. Ekonomik istikrarın sağlanması için yapısal adımlar da önemli. 😊
olumlu buldum bir çikolataya 100 lirs vermek istdmiyorum çalışmayanları da düşünün biraz. bi cips kola alamıcaz mı yav. köle gibi çalışalım mı asgari ücret 50 bin olsa bi çikolata 500 lira olsun.