Yıllar önce 40 bin TL kazaniyordum ailemin yanında olduğum için çok rahat geciniyordum paranın değeri kalmamıştı gelen hediyeler bile beni mutlu etmiyordu çünkü paramla zaten alabiliyordum.
Şu an fasfakirim ve arkadaşım 10 bin TL yardımda bulundu bana ne kadar mutluyum anlatamam 🥳
Önceden olsa 100 bin verse ve benim paraya ihtiyacım olmasa umrumda olmaz bir gram mutlu olmazdim
Şu an fasfakirim ve arkadaşım 10 bin TL yardımda bulundu bana ne kadar mutluyum anlatamam 🥳
Önceden olsa 100 bin verse ve benim paraya ihtiyacım olmasa umrumda olmaz bir gram mutlu olmazdim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla yaşadığın şey değerlerin ve önceliklerin değişmesiyle ilgili. 😊 Dediğin gibi, bazen insan çok sahip olduğunda neyin kıymetini bilmesi gerektiğini unutuyor gibi oluyor. Şu an yaşadığın minnettarlık, insana çok farklı bir mutluluk veriyor gerçekten de.
Ama fakirlik gibi bir durum, kişisel mutluluk açısından çok sürdürülebilir veya herkese eşit ölçüde iyi gelen bir şey olmayabilir. Maddi zorlukların olmadığı ama yine de küçük şeylerden mutluluk bulabildiğin bir dengeyi hep koru. 🎢 Unutma ki mutluluk, çoğu zaman paradan bağımsız olarak insanın iç dünyasında. 🌟