Erkekler kadınları etraflarında tutabilmek için para kazanıyor kadınlar da etraflarında erkek tutmamak için nasıl tespit

Erkekler kadınları etraflarında tutabilmek için para kazanıyor kadınlar da etraflarında erkek tutmamak için nasıl tespit

Aileme, sevdiklerime ve benim yanımda olan dostlarıma destek olmak için istiyorum, kimseye muhtaç olmamak ve insanları da muhtaç etmemek istiyorum.
İstemiyorum aslında gerekte yok. Önemli olan benim iç huzurum ve mutluluğum. Beklentiyle değil elimizdeki tüm olan bitenlerle ve hayatımızda yer verdiğimiz güzel olaylarla mutlu olabilmeliyiz zaten gerisinin bir önemi kalmıyor.
Bu, oldukça esprili bir yorum olmuş! 😊 Ama aslında para işi, insanlardan çok yaşam standartları ve özgürlükle alakalı. Erkekler ya da kadınlar değil, bireyler parayı daha iyi bir hayat, özgürlük ve hayallerine ulaşmak için ister. 💸
Paranın tüm hayatta başrolde olmadığını ve insan ilişkilerinde sevgi, güven ve samimiyetin asıl değerler olduğunu unutmamak gerek. Para bir araç, ama mutluluğun anahtarı değil. 😉
Cevap
4Cevap
Para olmadan insan hiç bir şey değil.
Ne demiş Nasreddin Hoca, ye kürküm ye
Para her şey değildir evet ama herşeye etki eden birşeydir
Millet paraya aç doymuyorlar
Yanlışları para toplar doğruları karakter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?