Para muhabbeti?

şimdi ben 32 haftalık bir dil eğiitmi için babamdan 280 bin tl para almıştım. sonra dil okulu beni 24 haftalık bir programa kabul etti. o program da 213 bin tl. haliyle 67bin tl kalıyor. bu para da brnim illaki işime yarayacaktı o da bu parayı vize başvurusuna harcamak olurdu. ama avustralyadaki ablamla bu konuyu konuşunca o parayı net olarak benden istemedi ama şöyle dedi. "o parayı zaten sana babam okul için vermişti ve sen de okula verecektin. vizeni de babamız karşılayacak. o para bir kere senden çıktı dedi. bana yollasan o parayı da ben de bir tatil yapsam çok iyi olurdu" dedi. bana bu teklifi yaptıktan sonra ona bir şey diyemedim. yani olur demiş gibi oldu. o sırada da babama bu güzel haberi yani okuldan arta kalanla vizemi karşılarım demeyi çok isterdim. hem de çok. ya da annemin bu sıralar diş doktorunda işi var o da 100 bin tl tutuyor ve bir kısmını ben öderim teklifini yapmak isterdim. bilmiyorum ablamı da kırmak istemiyorum. şimdi şöyle bir şey de olcak ben vize için tekrar babamdan para istersem yine o parayı aud yaomaya uğraşacağım. ama eğer bu okuldan artan parayı zaten aud olarak bekletir ve direkt şuanki fiyattan zamanı geldiğinde uğraşmadan vize başvurumu ödemiş olurdum. ya ablama verene kadar benim de bir sürü planım vardı:(. mesela motor ehliyeti almak ona para lazım veya epilasyon aleti+ birkaç seans epilasyona gitmek istiyorum. İstanbul a gideceğim falan derken çok işim var. sanki benim param kendi avustralyaya gitmek için uçak biletine çok çok yetiyormuş gibi bir de ablamın uçak bileti parasını ödemiş olıyorum. bilmiyorum bu parayı zaten ablama yollarsam babamdan habersiz yollamam lazım çünkü babam bunu kabul etmez. ama babamdan habersiz de böyle bir şey yapmak istemiyorum çünkü ona bu konuda 1 krş bile destek olsam benim için mükemmel bir şey. ne yapmam lazım çok kararsızım. bu konuyu da senden başka kimseye danışamam çünkü bu para meselesinin aramızda kalmasını istiyor. ablama asla hayır diyemem. kendiliğinden bu işten vazgeçmesi gerekior. bilmiyorum ne yapcam. ben cimrilik yapıyor olabilir miyim? o artan para zaten olmayacaktı. ama olunca neden sahipleniyorum ki.

Para muhabbeti?