Yooo gider ben asla kocam ve ailesi çok zengin olsa bile ve çocuğum olsa bile evlendikten sonra bile çalışmaya devam edicem inşallah ve uzmanlıkta boş bölüm değil asla
Anladım aslında kadının meslegi varsa çalışabilir ama bende aşkla para aynı anda gitmiyor ya bu yüzden 2 kere nikah tarihine 1 ay kalaraktan evlilik yolundan döndüm. Bunda. Sonra parasal hayat düşünüyorum sadece evlilik asla
Yok ben hem çocuk yaparım hem kariyer kafaında bi insnaım ki zaten benim okuduğum bölüm öyle boş kıytırıktan bi bölüm değil kutsal bi meslek ve en zor kısımları hallettim bu kadar emek verdim hayatımı bile ikinci plana attım
yürümez. çünkü kadınlar hep daha fazla ilgi alaka ister.. istemeyeni bile illa bi evlilik bekler ilişki ilerledikçe.. o yüzden siz siz olun manken gibi kız olsa bile önce kariyerinize odaklanın. o gelip geçici ama kariyer kalıcı bişey.
Bir başka cevap veren kıza baksana erkek düşmanı param yok diye 2 kere evlenme yolunda ayrılmak zorunda kaldım yok zen gin hiiiç! diyor. Böyle kadınlara allah aşık ettirmesin kimseyi
Olmuyor insan her giden yaşında daha çok yanlızlaşıyor ve bir erkek parasızsa kadınlar asla onu sevmez. Bunu öğretti hayat bana. Para icin sevilen erkek ancak kadının bedenini satın alır aşkını sevgisini güvenini almaz. Bilmiyorum bu sene para hırsı yaptım. Evim yok diye arabam yok diye. Birikimim yok diye evlenmediler. Bende artık aşk ve paranın aynı anda mutluluk getireceğine inanmıyorum
Bazen insanın enerjisini ve odağını iki büyük konuya paylaştırması zor olabiliyor. İlişkiler emek, zaman ve bazen para gerektiriyor; iş hayatıysa genelde tam bir odaklanma istiyor. Dengede tutmak biraz zorlayıcı gelebilir, ama imkansız değil. Belki finansal planlamanı gözden geçirip ilişkine ayırdığın kaynakları optimize edebilirsin 🧐. Unutma, hem aşk hem iş mümkündür; sadece iyi bir denge kurman şart! 🌟✨
Bu ön yargını devam ettir sana diyecek sözüm yok ama beni anlamadığını düşünüyorum ama belliki erkek düşmanı olmuşsun ben sana ne yaptımda beni böyle şeylerler kıyaslıyorsun😭😭😭🤲🤲
Allah kalbimi biliyor. Söylediğin haksız sözlerin ile inşallah sende sınanırsın🤲🤲başka bir şey demiyorum bana söylediğin haksız ne varsa seni bulsun hep