Evimiz yok Ama evleniyoruz bu ekonomide ev için para biriktirmek mantıklı mı?

Babasının maddi durumu da iyi ben neden tek maaşla evde oturup ev karısı olayım diyorum zaten öğrenciyim de derste çalışıyorum hayatımın en güzel zamanları KPSS de hazırlanıyorum aynı zamanda ben şu an ev için birikim yapmasını bekleyip eve ev işlerini odaklanırsam çocukla ilgilenirsem ev için birikim yaparsak bu 25'li yaşlarımı heba etsem yazık olmayacak mı bana?

Evi bir 10 yıl sonra alabiliriz ama ben 25 yaşlarına bir daha gelemeyeceğim. Haksız mıyım sizce?

Güncellemeler
6 ay
Babasının maddi durumu iyi 5 ayda milyonlar alıyorlar benim kocam tek maaş da istiyor ki beni ezebilsin ev karısı olayım ama isteseler çok güzel bir şekilde ev alabilirler onlar benim onların altında olmamı istiyorlar ve buna izin vermiyorum sunamıyorsa ev almayı ev almasın istiyorum benim hayatım bir eve birikim yapmak için geçecek bir zamanda değil çok kısa bir hayatım var Bir daha geri gelmeyecek
Güncellemeler
6 ay
Ve şunu da belirtmek istiyorum babası diyor ki benim yanıma gelin size evde vereyim kira ödemeyin diyorlar ama bize şartları var işte onların altına girip benim iyi bir geleceğimin olmasını ayaklarımın üstünde durmasını istemiyor babası ben de buna direniyorum ve biz kira ödemeden bir eve şu an geçebiliriz ya da çok düşük bir maliyette Ama geçici olduğu için babası gelin diyor benim kocam zaten memur Biz geçiniriz bir şekilde ev alabiliriz zamanla ama benim gençliğim birdaha gelmicek
Evimiz yok Ama evleniyoruz bu ekonomide ev için para biriktirmek mantıklı mı?