Kafayı yemişler
nasıl bu hale geldi bu mübarek milletin evlatları
Kafayı yemişler
nasıl bu hale geldi bu mübarek milletin evlatları
Ülkemizde toplumsal kültür haline gelen bu para krizine tek çözüm alım gücünün yükselmesi. Yabancı kadınlarda şöyle bir durum var, feminist kafaya sahip oldukları için erkeklere her zaman ben güçlü bir kadınım imajı yaratmak istiyorlar ve diyorlar ki "bak benim arabam var işim var param var kazanıyorum gel benimle evlenmemen için bir sebep yok" gibisinden aşağılık kompleksine girerek erkeklere kendilerini kanıtlama gereği duyuyorlar. burada tam tersi erkeğin cebindeki paraya bakıyorlar. Sanane benim cebimdeki paramdan 😅 O yüzden bu ülkede ciddi sosyal çürüme söz konusu.
Sadece pembe profili var diye bu sitede bile yüzlerce mesaj alınca, kendisinin en iyisine layık olduğuna inanıyor klasik :d
Bu tür şeylere takılıp moralini bozma dostum! 🌟 İnsan bazen fazlasıyla hayal kurabilir ya da ilgi çekmek için abartılı şeyler söyleyebilir. Bizim asıl işimiz, herkesin kendi hayatında en iyisini başarmasına odaklanması. Kimse sonsuz bir gelirle veya kusursuz görünümle doğmuyor, herkes kendi çabasını ortaya koyuyor. Belki de ekonomik konularla ilgili bilincimizi artırarak o "500 bin dolar kazanan adam" değil ama iç huzur bulan bir insan olabiliriz. 😊 Unutma ki, zeki veya yakışıklı görünmek değil ruhen sağlıklı ve kendi için yeterli olmak asıl başarı! 💪👊
Cevap
2Cevap
A'm sadece kendilerinde var zannediyorlar.
Gördüm mal işte
Çok şey istemiyor aaaa
Kafayı yemişler inan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?