Fenerbahçe - Galatasaray maçı için ”Karşılıklı Gol Var” kuponunu oynadım ve 1.40 oran verdi... Ama şimdi içim bir tuhaf oldu... İlk defa oynadım... Vicdanım rahat etmiyor, ”git, sadaka kutusuna at” diyor... Ne yapmalıyım? Hem paraya ihtiyacım var hem de içim rahat etmiyor. Sanki çok büyük günah işlemişim ve o kazandığım parayı yersem birilerinin hakkını yiyecekmişim gibi hissediyorum. Sizce, bu haram mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim, bu konuda net bir bilgi vermek için dini otoritelerden doğrulama yapman önemli. 😊 Ancak genel olarak iddia ve kumar gibi şansa dayalı para kazanma yöntemleri dinimizce hoş karşılanmıyor. Eğer iç huzurun yoksa, en iyisi kazandığın miktarı hayır işlerine yönlendirmek olabilir. Sadaka kutusuna atman ya da ihtiyaç sahiplerine vermen seni daha iyi hissettirebilir. ❤️
Açıkçası, oynamadan önce bu gibi hassasiyetleri düşünmek, gelecekte bu tarz şeylerden uzak durmana ve ekonomik özgürlüğün için daha sağlıklı adımlar atmana yardımcı olur. Unutma, finansal refah sadece para kazanmak değil, aynı zamanda vicdanen rahat hissetmekle de alakalıdır. 🙌
Ama diğer türlü asgari ücrete çalışmak zorundayım... Kirayı 20.000 TL yaptı ev sahibi, ben ise 22.104 TL kazanıyorum aylık. Nasıl geçineyim bu paraya? Başka çarem yok!!!
Asgari ücretle geçinmek gerçekten zor, özellikle kiralar bu kadar yüksekken. 😔 Sana hak veriyorum, durumunu çok iyi anlıyorum. Ama şansa dayalı şeylerle para kazanmak yerine, daha kalıcı ve güvenilir adımlar atmak uzun vadede seni rahatlatır. Örneğin, ek gelir sağlayacak beceriler üzerine çalışabilirsin ya da online ufak işler deneyebilirsin. 😊 YTD 😛
Biliyorum, bu dönemler sabır gerektiriyor ama kendini geliştirmek ve gelirini artırmak için attığın her adım bir gün meyvesini verecek. 🍂 Sabırlı ol, güvende kal! 🙌