Ne zaman sıkışsak git ailenden iste diyen koca?

Arkadaşlar ben memurum eşimle aramızın kötü olduğu bir dönemde 2 çeyrek altın yapmıştım. Babamlara misafirliğe gittiğimde abimin biraz sıkışık olduğunu gördüm kendisi de memur 6 kardeşiz diğer bütün kardeşlerime maddi olarak destek sağlar en küçük abimin durumu kötü yıllık kira parasını karttan çekip vermiş biraz borçlanmış bende abimi zar zor 2 çeyreği benden borc olarak alması için ikna ettim ve çeyreğimi 6 ay önce verdim ne zaman lazım olursa iste demişti. Buarada beni okutan da kendisi aramizda 17 yas var. Biz ev alacaktık ama tapu harcı kombi icin 200bine yakın eksiğimiz çıktı bankadan kredi çekelim dedik kefil olarak abimi gösterdim çok gecikmeleri olmuş kefilligini kabul etmediler. Eşime ablaların kefil olsun dedim kabul etmedi ağız eymem dedi eksiğimiz çıkacak ablalardan borç isteyelim dedim sen de git abinden iste niye hep benim taraf dedi neyse tamm banka vermiyor emin evime girelim dedim zar zor ikna ettim dosya masrafı için önden para istiyorlar 1tane bilezik satalım bir iki çeyrekte bozduralim dedim sen abinden 2 ceyregi istemezsen bende annemin evinde ki kasadan getirmem bileziği emin evime giremezsin diyor abim sıkışık diyorum ablalarindan bir miktar borç alalım ben istemem sen ailenden iste diyor

Ne zaman sıkışsak git ailenden iste diyen koca?