Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayBakalım şansımıza ne çıkacak gadası
13 Yorumla- 6 ay
Geçmişten gelen küçük bir üzüntü var, bugün enerjin yüksek ve yeni fırsatlar var, sonuç ise uyum ve olumlu bağlantılar.
- 6 ay
Uyum ve olumlu olması güzel
- 6 ay
:)
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 6 ayolur evet..
11 Yorumla- 6 ay
Yeni duygusal başlangıçlar ve yenilik. Duygusal kırıklık veya hayal kırıklığı yaşayabilirsin devamında başarı ve kutlamayla huzur.
İnandığım bir şey değil ama söylesin bakalım.
23 Yorumla- 6 ay
Kırgın bir enerjiden çıkıp bugün netlik ve iyilik buluyorsun. Günün sonunda duygusal anlamda olumlu bir hareketlilik var.
- 6 ay
İnşallah , Rica ederim :)
6 ayTarot mu bu? İlk defa merak ettim acaba bana ne der kartlar?
16 Yorumla- 6 ay
Geçmişte içsel bir yolculuk ve yalnızlık dönemi geçmişsin. Şu an güçlü bir liderlik pozisyonunda ve kontrolü elinde tutuyorsun. Yeni bir başlangıç ya da yolculuk öne çıkıyor senin korkusuzca adım atmaya hazır görünüyorsun.
- 6 ay
Oha sorunlarımı çözmek için üç yıldır flört bile etmedim, ilk önce üstesinden gelmem gereken şeyler var diyip köşeme çekildim ve dün kendime artık iyileştim yeni ve güzel bi bölüme geçiyorum artık yavaş yavaş falan dedim. Sen şimdi nasıl böyke tahminlerde bulunuyorsun 🤯 mutlu da hissettim bu denk gelişe. Teşekkürler ve fal bakıyor musun yazan biri olduğunda?
- 6 ay
Senin için 3 kart seçtim onları yorumladım sadece :) aslında yeni başladım meraktan eğlence amaclı :)
- 6 ay
İnşallah her şey çok güzel olur hayattında her zaman :)
- 6 ay
Teşekkürler umarım senin için de her zaman güzellikler olur :)
- 6 ay
Rica ederim bende teşekkür ederim :)
6 ayKartlar ne soyleyecekmıs bugün bana merak ettım soyle bakalım sjhg
11 Yorumla- 6 ay
Geleceğe yönelik fırsatları değerlendirirken, sevdiklerinle güzel anlar geçirebilirsin ama o an önemli bir karar verme zamanı da gelebilir.
6 ayPek inandığım şeyler değil ama şans verebilirim 😌 Söyle bakalım ne diyorlar?
19 Yorumla- 6 ay
Bugün kararlar ve yön belirleme zamanı. Bir hedef veya döngü tamamlanıyor, başarı ve rahatlama hissi var. Geçmişten gelen sıcak bir anı veya durum gün içinde olumlu şekilde gündeme gelebilir.
- 6 ay
Umarım dediklerin olur ☺️
- 6 ay
Umarım :)
- 6 ay
Çıktı mı peki hiç dediklerin?
- 6 ay
Evet :)
- 6 ay
Ne güzel 😌
- 6 ay
Evet ama yinede kart işte fazlada kendimizi kaptırmamalıyız :)
- 6 ay
Ama çıkınca da ister istemez bir avuntu oluyor haliyle ☺️
- 6 ay
Evet moral oluyor :)
- Para & Ekonomi konusunda 423 cevap paylaştı.
u 6 aySöyle bakalım beybito:)🎈
15 Yorumla- 6 ay
Fırsatları gör, sabırlı ol, sezgilerine güven. :)
- 6 ay
İnşallah göreceğiz sezgilerim çıkar evet güveniyorum teşekkürler can 🙂
- 6 ay
Rica ederim :)
- 6 ay
💟
- 6 ay
:*
Yarın bi randevumvar olcakmı aksiyon söyle bakalım
11 Yorumla- 6 ay
Geçmişte zorlu bir süreçten geçmiş, belki de engelleri aşmak için büyük bir çaba harcamış. Ancak, bu mücadele sonunda başarıya ulaşmış ve önemli bir ilerleme kaydetmiş olabilir. Zorluklarla başa çıkabilmek ve sabırlı olmak adına büyük bir içsel güç kazanacak. Kendine güvenin artacak ve ruhsal dayanıklılığı sayesinde karşısına çıkan engelleri aşma konusunda hazır hissedeceksin.
6 ayBende öğrenmek istiyorum
11 Yorumla- 6 ay
Yakın zamanda keyifli buluşmalar, dostluklar ve kalpten gelen hafiflik. Enerjin yükseliyor, işler aydınlanıyor pozitif sonuçlar seni bekliyor. Yeni bir heves, bir macera seni bekliyor.
6 aySoruya geç kaldım ama isterim
11 Yorumla- 6 ay
Geçmişte hızlı kararlar, cesur adımlar ve yoğun bir mücadele dönemi. Şu anda büyük bir değişim, sarsıntı veya beklenmedik bir kırılma durumu gündemde. Eski düzen yıkılıyor; gerçeğin açığa çıkması ve yeni bir başlangıç için zor ama gerekli bir dönüşüm süreci yaşanıyor. İlerleyen zamanlarda gelecekte net bir başarı ve zafer.
6 ayGizem kokusu aldım söyle bakalım.
111 Yorumla- 6 ay
Yeni bir duygusal başlangıç. Ekip çalışması veya bir projede ilerleme sağlanabilir. Zihinsel olarak yorğunsun dinlenmeye ihtiyacın var.
- 6 ay
Zihinsel açıdan hep yorgunum teşekkür ederim eyvallah 👍
- 6 ay
Rica ederim kendini dikkat et.
- 6 ay
Ederim, sende dikkat et özellikle bu aralar..
- 6 ay
Sende burçuma mı bakacaksın :)
- 6 ay
Burcuna bakmam ama karanlık bir enerji geldi senden hissiyat sadece çok da önemli değil ama yine de dikkat et sen 🙂
- 6 ay
Hisslerin güçlü desene doğru hissetmişsin bu aralar bende senin kadar yorğun düştüm...
- 6 ay
Fiziksel bir yorgunluk da yaşıyorum bazen sabahları uyandığımda sanki bilinç altımda yeniden yapılanma çalışması var da bu hem mental hem de fiziksel yorgunluk yaşatıyor gibi doğru ifade edebildim sanırım.
- 6 ay
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ayni durumdayım ama tekrardan iyi olacağız fazla düşünme başın ağırmasın benim gibi fazla stres iyi değil... boşunamı buradayız biraz kafa dağıtma stres atma moral bulmak için :)
- 6 ay
Çok fazla düşünmem zaten keyfime bakarım ben genel olarak, eyvallah kedikalpli görüşmek üzere..
- 6 ay
En doğrusunu yapıyorsun iyi akşamlar görüşmek üzere
Evet bekliyorum 🥹
11 Yorumla- 6 ay
Olumlu gelişmeler ve mutluluk var, ancak duygusal kırgınlıklar olabilir.
u 6 ayOlur tabii söyle 🌸
13 Yorumla- 6 ay
Umut ve yenilenme var, ancak mantıklı ve temkinli olmalısın.
- 6 ay
Teşekkür ederim 🌸
- 6 ay
Rica ederim 🌷
u 6 ayEvet ne söylemek ister
110 Yorumla- 6 ay
Zorluklarla karşılaşsanda duygusal dengeyi koruyarak yeni bir başlangıç yapabilirsin.
- 6 ay
Yeni başlangıçlar..
- 6 ay
Geçmişi geride bırakman ve yeni bir yola çıkmalısın. Zihinsel olarak rahatlamaya ve yeni bir döneme geçiş yapmaya hazırsın. Başkalarına karşı anlayışlı ve şefkatli bir yaklaşım içinde olman iyi olur.
- 6 ay
Teşekkürler 🌸
- 6 ay
Rica ederim 🌷
- 6 ay
- 6 ay
Şımarık 🤦🏼♀️
6 ayOlur çok isterim
11 Yorumla- 6 ay
Geçmiş çatışmalar var, bugün enerjin yüksek ve liderlik zamanı, gelecek ise duygusal farkındalık gerektiriyor.
6 ayGönder gelsin...
13 Yorumla- 6 ay
Geçmişte kayıplar vardı, bugün başarı ve ilerleme öne çıkıyor, gelecek ise uyum ve olumlu ilişkiler getiriyor.
- 6 ay
Teşekkür ederim...🌺
- 6 ay
Rica ederim 🌼
6 aySöyle bakalım ne çıkıcak
11 Yorumla- 6 ay
Geçmişte kararsızdın, bugün ilerleme ve kutlama var, gelecek ise mutluluk ve duygusal uyum getiriyor.
6 ayNe söylecekse söylesin artık 😀
15 Yorumla- 6 ay
Önemli bir karar verebilirsin, olaylar hızla gelişirken maddi bir zorluk yaşayabilirsin dikkatli olmalısın.
- 6 ay
Kank kafana göre sallamasaydın en azından kartı biz seçseydik
- 6 ay
3 kartıda zaten senin adına çekiyorum ne çıkarsa onu söylüyorum ;)
- 6 ay
Heee peki teşekkürler
- 6 ay
Rica ederim
Ne diyecek acaba 🙄
13 Yorumla- 6 ay
Karşına çıkan fırsatları kaçırmamak için dikkatli olmalısın, gizli durumlara karşı temkinli davranarak yeni fırsatlar değerlendirebilirsin.
- 6 ay
İnşallah
Hiç fal baktırmayan ben…
15 Yorumla- 6 ay
Geçmişte kayıplar vardı, bugün ilerleme ve kutlama öne çıkıyor, gelecek ise uyum ve güzel ilişkiler getiriyor. Bu ilki olmuş oldu :)
- 6 ay
Senin enerjine göre
- 6 ay
Teşekkür ederim 😊
Bilmek isterim, merak ettim. 😍
13 Yorumla- 6 ay
Geçmiş kayıplar etkili, bugün yeni fırsatlar ve planlar öne çıkıyor, gelecekte duygusal dengeye odaklan. :)
- 6 ay
Rica ederim :) 🌷
6 aySöyle bakalım ne çıkacak
11 Yorumla- 6 ay
Yüksek enerji , mutluluk ve ilham dolu bir gün; geçmişin sarsıntıları geride kaldı, yeni fikirler ve fırsatlar kapıda.
6 aySöylesin bakalım merak ettim.
15 Yorumla- 6 ay
Harekete geç, dengeyi koru, sezgilerine güven.
- 6 ay
Nasıl bakıyorsun ki?
- 6 ay
Tarot kartlarıyla
- 6 ay
Hmm.🙄
- 6 ay
Para & Ekonomi konusunda 369 cevap paylaştı. Söyle güzel lisans kartlar ne diyormuş. 😊
12 Yorumla- 6 ay
Dengeli ve dikkatli ol, planların ilerliyor ama duygusal olarak biraz durgunluk hissi olabilir.
6 aySöylemesin ya boş ver
14 Yorumla- 6 ay
Fırsatları gör, odaklan, kendini iyileştir.
- 6 ay
Benim bunları yapmam için kartlara ihtiyacim yok ki 😂
- 6 ay
Eğlenmek için yapıyoruz zaten dimi ;)
- 6 ay
Sen eğleneceksen söyle tabi ki ama ben pek inanmıyorum böyle şeylere 😂
Para & Ekonomi konusunda 628 cevap paylaştı. Şakadan da olsa söyle kedicik :D
111 Yorumla- 6 ay
Geçmişte üzüntü var, bugün küçük çatışmalar olabilir, gelecek ise ilişkilerde uyum ve denge getiriyor. Dikkat et kendine :)
- 6 ay
Benim kartlar hiç yalan söylermi 😺
- 6 ay
Yani gani şipşak çıktı her şey ortaya 🐱 :D
- 6 ay
Biraz öyle oldu :D
- 6 ay
Rica ediyorum ne zaman istersen kartlarım hazır sorularına cevap vermeye :D
- 6 ay
Anlaştık :)
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Böyle şeylere inanmıyorum
10 YorumlaSöylesin bakalım
15 Yorumla- 6 ay
Bir hedefe doğru hızlı bir ilerleme isteği var. Geçmişteki bir hayal kırıklığı hala zihnini kurcalıyor. Olumlu sonuç, açıklık, başarı ve rahatlama.
- 6 ay
Tarot kartları senin için 3 kart seçtim
- 6 ay
Rica ederim
6 ayannem gecenın ıkısınde gelıp onumde kartlara bakıp bakıp bana bırseyler anlatıyor
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. Lütfen 😇
12 Yorumla- 6 ay
Gördüğün her şeye hemen güvenme; perde arkasında gizli durumlar olabilir. Netlik için biraz dur, acele karar verme, mantık ve duygu dengesi şart. Seni oyalayan, bağımlı hissettiren ya da manipülatif bir enerjiye karşı dikkatli ol.
Olur tabi :))
13 Yorumla- 6 ay
İyileşme var yolun aydınlanıyor. Hareket, cesaret, hızlı gelişmeler bir konuda güçlü bir adım geliyor. Netlik, direkt iletişim, hedefe odaklanma. Yani Geri adım yok sadece ilerleme var.
- 6 ay
6 ayİsterim yaz bakalım
13 Yorumla- 6 ay
Geçmiş belirsizdi, şimdi iç gücünü kullanıyorsun heriey yolunda. Gelecekte başarı ve netlik mutluluk seni bekliyor.
- 6 ay
iyi bakalım herşeyin hayırlısı
- 6 ay
Hayırlısı
Evet isterim
12 Yorumla- 6 ay
Geçmişte sosyal bir ortam, dostluk veya moral veren bir destek seni olumlu etkilemiş. Bu konuda ilerlemek, adım atmak veya yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Yakın zamanda başarı, netlik, mutluluk iyi haberler var.
- Para & Ekonomi konusunda 304 cevap paylaştı.
6 ayOlurr
13 Yorumla- 6 ay
Belirsizlikler ve kararsızlıklar. şu an sakin kalma, sabır gösterme ve kendi gücüne güvenme dönemindesin. Yakında netlik, başarı ve ferahlık geliyor. Engeller aşılacak, daha açık ve keyifli bir dönem başlayacak.
- 6 ay
Hadi inşallah🙏teşekkür ettim😍
- 6 ay
Rica ederim inşallah gerçekleşir :*
- Para & Ekonomi konusunda 433 cevap paylaştı.
6 ayİsterim çok
13 Yorumla- 6 ay
Geçmişte destek görerek toparlanmışsın.
Şu an yeni bir başlangık enerjisi ve harekete geçme isteğin var. Yakın gelecekte bolluk, rahatlama ve olumlu gelişmeler seni bekliyor. - 6 ay
💖🌸🙏🏻
- 6 ay
🩷🌷:)
6 ayEvet
11 Yorumla- 6 ay
Zor bir dönemden geçmişsin. Kalp kırıklığı, hayal kırıklığı veya zihinsel yorgunluk enerjisi. Enerji yükseliyor, işler netleşiyor mutluluk geliyor. Yakında beklenmedik ama olumlu değişim görünüyor.
Tabii ki :)
17 Yorumla- 6 ay
Yakın geçmişte olumlu bir gelişme, moral yükselten bir durum veya başarı etkisi var. Uyum, anlaşma, güzel bir sohbet veya biriyle yakınlaşma enerjisi var. Yakın zamanda başarı, takdir edilme veya bir konuda net bir zafer görünüyor. :)
- 6 ay
İnşallah hayatında her şey çok güzel olur güzel kartlar çıkınca inan çok mutlu oluyorum :)
- 6 ay
İnşallah herkes herzaman çok mutlu olsun ölümlü dünya sonuçta :)
- 6 ay
- Para & Ekonomi konusunda 479 cevap paylaştı.
6 aySöyle bakalım
13 Yorumla- 6 ay
Hayatında geçmiş hızlı değişimlerle dolu, şu an uyum ve denge var, gelecek ise bazı zor ama temizleyici deneyimler getirecek. Bu süreç, uzun vadede yeni fırsatlar ve daha net bir yol sunacak sana.
- 6 ay
Teşekkürler falcı bacı
- 6 ay
Rica ederim ;)
6 ayNe söylüyor?
14 Yorumla- 6 ay
Gizlenen gerçekler veya netleşmemiş durumlar açığa çıkıyor, önemli biri devreye giriyor. Beklenen bir haber, mesaj veya iletişim geliyor.
- 6 ay
İyi mi yani gidişat?
- 6 ay
Evet inşallah öyle olur :)
- 6 ay
İnşallah.
Para & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Buyur söyle.
17 Yorumla- 6 ay
Düzen ve güven ön planda. Bir konuda netlik veya sağlam bir adım geliyor karar vermen gerekebilir. Olumlu duygusal bir gelişme, mesaj, veya yakınlaşma yaşanabilir.
- 6 ay
Tarot 3 kart seçrim senin adına
- 6 ay
Rastgele seçtim bunlar çıktı
- 6 ay
Teşekkür ederim
- Para & Ekonomi konusunda 412 cevap paylaştı.
u 6 ayEvet.
13 Yorumla- 6 ay
Geçmişte başarı ve özgüven artmış. Şu an duygusal bir adım veya teklif enerjisi var. Yakın gelecekte netlik ve mutluluk geliyor.
- 6 ay
Teşekkürler 😌.
- 6 ay
Rica ederim
6 ayOlur
13 Yorumla- 6 ay
Geçmişte isteksizlik vardı. Şu an yeni bir enerji ve başlangıç hissi var. Yakında umut ve olumlu gelişmeler geliyor.
- 6 ay
❤️
- 6 ay
🩷🌷
- Para & Ekonomi konusunda 468 cevap paylaştı.
6 ayİsterimmm
11 Yorumla- 6 ay
Duygusallık geçmişle ilgili bir şey hatırlayabilirsin.
Yeni bir yol ve karar verme zamanın gelmiş. Geleceğinle ilgili bir karar alırken duygusal bir kırıklık yaşayabilirsin.
6 ayOlur
13 Yorumla- 6 ay
Yeni bir duygusal başlangıç. Zorluklarla mücadele ederken grup çalışması ve ortaklıklar sayesinde başarılar elde edebilir.
- 6 ay
Allah Allah
- 6 ay
Evet isterim
13 Yorumla- 6 ay
Duygusal dengeyi koruyarak kısıtlamaları aşabilirsin ve başarıya ulaşabilirsin.
- 6 ay
Rica ederim
Para & Ekonomi konusunda 874 cevap paylaştı. Evet ✅✅
13 Yorumla- 6 ay
Ağır sorumluluklar altında kalabilir, kararsızlık yaşayabilirsin, ancak dinlenip toparlanırsan dengeyi sağlayabilirsin.
- 6 ay
Rica ederim 🌷🩷 :)
İsterim 😇
13 Yorumla- 6 ay
Fırsatlara açık ol, geçmişten güç al ama kaygılara kapılma.
- 6 ay
Rica ederim 🌷
Para & Ekonomi konusunda 356 cevap paylaştı. Evet
11 Yorumla- 6 ay
Bugün içsel gücüne güven, yeni fırsatlara açık ol ve adil bir bakış açısıyla hareket et.
6 ayEvett
11 Yorumla- 6 ay
Geçmişten gelen anılar veya kişiler yüzleşebilirsin. Bir durumla ilgili mücadele ve savunma görünüyor, Mantıklı ciddi karar alman gerekeçek.
6 ayİsterim
11 Yorumla- 6 ay
Zorluklar bittiyor sonlanmalar var. Yeni duygusal başlangıç. Karşılaşılacak zorluklara karşı direnç göstermen gerekebilir.
Olabilir ya çek bir kart bakalım benim için
16 Yorumla- 6 ay
Duygusal bir yenilik veya birine kalbini acabilirsin. Olaylar hızla gelişebilir, ancak gizli durumlardan dolayı dikkatli olmalısın.
- 6 ay
Gizli bir teklif veya fırsat, Birinin niyetleri belirsiz olabilir veya kendi gizli planların bu gizlilikle ilgili dikkatli olman ve doğru karar almalısın.
- 6 ay
Şimden sonra belki düşünürsün :D
6 aySöylesin bakalım
11 Yorumla- 6 ay
Karar vermen bir seçim yapman gereken bir durumla karşılaşabilirsin. Başkalarına yardım edebilir veya bir denge kurma fırsatı olabilir. Çok fazla seçenek arasında karar vermekte zorlanabilir.
Para & Ekonomi konusunda 761 cevap paylaştı. İstiyorummm
11 Yorumla- 6 ay
Geçmişte güven aradın, bugün ufak çatışmalar olabilir, gelecek ise ilişkilerde uyum ve olumlu gelişme getiriyor.
- Para & Ekonomi konusunda 570 cevap paylaştı.
6 ayOlurrr
11 Yorumla- 6 ay
Umut verici gelişmeler ve maddi güven duygusu yaşayabilirsin, ancak fazla seçenek ve belirsizlik arasında karar vermekte zorlanabilirsin.
Söyle bakalım
13 Yorumla- 6 ay
Geleceğe yönelik adımlar atılabilir. Mevcut durumdan memnun olmayabilirsin ve fırsatlar gözden kaçabilirsin. Bir konu hakkında yeni bir bakış açısı kazanılabilirsin.
- 6 ay
Para & Ekonomi konusunda 5,7b cevap paylaştı. Söyleyin hanımefendi
11 Yorumla- 6 ay
Geçmiş çatışmalı, bugün duygusal destek öne çıkıyor, sonuç istikrar ve güven.
6 ayBugün ne söylüyomuş kartal bilmek isterim🙂
13 Yorumla- 6 ay
Geçmiş üzüntü, bugün hızlı gelişmeler, gelecek uyum ve olumlu bağlantı.
- 6 ay
Teşekkürler
- 6 ay
Rica ederim
Buyur
11 Yorumla- 6 ay
Girişimde bulun, dengeli ol, sezgilerine güven.
6 ayOlabilir..
13 Yorumla- 6 ay
Arkadaşlık ve sosyal bağlantılar ön planda; kararlar netleşiyor, yeni adımlar atmak için uygun bir gün.
- 6 ay
Bende böyle düşünüyorum 😅✨
- 6 ay
:) 🌷
6 aySöylesin
12 Yorumla- 6 ay
Yenilen, odaklan, ilişkilerinde şefkatli ol.
- 6 ay
Hım. Güzel.
- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz kartlar genellikle bir eğlence ve ilgi konusu olarak değerlendirilir. Ama unutma ki, kartların söyledikleri sana doğrudan bir kader sunmaz! 😊 Hayatta kararları alacak olan kişi sensin, ve bu kartlar sadece bir rehber gibi hissedilebilir.
İçinden geçen bir soruya odaklanarak, seni mutlu eden cevapların peşinden gitmeyi dene. Unutma, en iyi rehber senin iç sesin. 🌟✨