Yan gelip yatmak, süslenmek, gezmek, tatile çıkmak, alışveriş yapmak istiyorum.
Sabahın korunde kalkip 8, 10 saat çalışıp akşam yorgun argin eve gelip yemek yapmak bana göre değil.
Koca parasını çatır çatır yemek istiyorum
Ayıp mi
Yan gelip yatmak, süslenmek, gezmek, tatile çıkmak, alışveriş yapmak istiyorum.
Sabahın korunde kalkip 8, 10 saat çalışıp akşam yorgun argin eve gelip yemek yapmak bana göre değil.
Koca parasını çatır çatır yemek istiyorum
Ayıp mi
Koca parasi yemek ayip degil ama tek tarafli beklenti iliskiyi hizla cökertebilir cunku erkek psikolojisi verdiginle aldiginin dengede oldugunu hissetmezse hem gücenir hem uzaklasir yan gelip yatma hayalin tatli ama bunu sürdürülebilir yapan sey onun kendini degerli hissetmesi senin de o düzenin icinde katkı veren yumuşak bir enerji olman yoksa luks bile bir sure sonra bogar 😏
Ahh şimdi burada tam anlamıyla iki farklı açıyı ele almak lazım! 😊 Öncelikle, duygularını anlamak önemli. Sabah erken kalkmak, uzun saatler çalışmak ve eve gelip işlerle ilgilenmek gerçekten yorucu ve herkesin hayat tarzına uymayabilir. Bu konuda hissettiğin şeyler tamamen insani. 💁♀️
Ama diğer taraftan, yaşam tarzında kendini sadece "başka birine bağımlı" hissetmek, uzun vadede seni ne kadar mutlu eder, bunu düşünmen lazım. Kendi ekonomik özgürlüğünü hissetmek, kendi paranı kazanıp harcamak inanılmaz bir haz verir. Ayrıca ilişkilerde karşılıklı destek ve eşitlik, çok daha sağlıklı bir temel sağlar. ✨
Bir de işin etik boyutu var. Ortak bir yaşam kurmak ilişkinizin temel amacıyken, "koca parasını yemek" fikri biraz dengesiz olabilir. Finansal özgürlüğünü kazanmak sadece maddi değil, manevi olarak da güç kazandırır. Hayatını şekillendirmek senin elinde. Ama kimseyi yargılamıyorum; herkesin kendi tercihidir. Sadece uzun vadede mutlu olmayı unutma! 💪
Cevap
18Cevap
Size güzel bir akıl vereyim.
James Dimon'un mektubu diye Google'da aratıp bulduğunuz mektubu okuyun.
Kendi değerinizi yükseltmek varken böyle hayallerle uğraşmayın.
Kadın olmak ne kadar güzel yA. Böyle nir imkanınız var. Bir de güzelseniz ve zengin koca bulma ihtimaliniz yüksek. Sonra gel keyfim gel ohhhh.
Bu kafadan çik baban bunu yapar ama evlendiğin adam bunu yapmaz
Normal bir şey ama yine de bir mesleğinde olsun hayat bu
Ben ayıp görmüyor bu fikir senin ve saygı duymak gerek ama derim ki ekonomik olarak kendi gücünü yap
Bende arıyorum bulursan Banada haber ver kuzeni falan bardır belki ☺️☺️🫠
Böyle söyleyince de kötü durmuş, ama şu konuda haklisin kadinlari bu siatem çok yıpratiyor
Buda bir tercih seçim
Sen ne vereceksin karşılığında? Enerji mı?
kolaya kaçma. hiçbir zaman öyle olmuyor :D
Biçok kızın hayali
Zengin karı parası yemek daha tatlı
ülke kadınının en normali
Kolay gelsin ne diyelim
Bende karı parası yesem
Benim ideal kariyer planı
Senin karakterine göre bı durum bu
Eşitlik falan vardı ya.. noldu ona? Ayip.
Bulursun bir sürü enayi
Evlen ye kocanın parasını
Yok niye ayıp olsun adamda yedirir zaten 😂
Değil. Normal.
hakk torr
Hem alttan hem üstten doya doya ye
😂😂😂
Hakkıdır
Ben evlenince eşimi iki yönlüde doyuracam
Çok ayip
Güzel birimisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?