24 bin küsur
25 bin küsur
26 bin küsur
27 bin küsur
28 bin küsur
29 bin küsur
30 bin küsur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Arkadaşlar bir tarafım memuriyet bir tarafında market işletiyorum Gönül ister ki 30.000 üzeri olsun yalnız sandığınız gibi değil asgari ücrete zam geldikçe ürün fiyatları da artıyor. Olması gereken zaten adı üstünde asgari 25 olacak. Şahıslar iş sahipleri ile anlaşacaklar. Ben asgari ücret artı prim veya üçte bir fazla yani kendini uyan bir şekilde anlaşmaları lazım. Zaten birçok şirkette vasıflar yükleyerek 40-50 bine bulan asgari ücretler var. Ama onlara sorduğun zaman asgari ücret alıyorum diyor. Çok nadir 22 liraya çalışan var onun haricinde herkes yalan söylüyor
Elisa, şu an asgari ücret zaten 22.104 TL. Ekim ayındayız ve genelde yeni yılda zamlar açıklanıyor. Gidişata bakarsak, asgari ücretin 26 bin-28 bin civarına çıkma ihtimali var gibi. Tabii bu enflasyon oranına, ekonomideki büyümeye ve hükümet politikalarına bağlı.
Benim seçimim: 26 bin küsur olabilir. 😊
Cevap
9Cevap
25-26 dan fazla olursa... Kasapta et 2000 tl. makarna 90-100 tl olur... 100 tl ile makarna alır gelirsiniz ellam.
Zam geleceğine fiyatlar düşse daha iyi olur. Gıdaya yetişilmiyor.
daha ziyade enflasyon ne kadar yükselecek hayatımızı daha ne kadar ağır düt diye sormalıydın.
Coktan verecekleri zam eridi yeni zamlarda gelir acıklanınca.
O yuzden 500 de olsa fayda yok bu saatten sonra. Odak cok yanlış yönde
İnşallah yüksek ve hak edilen bir zam yapılır.
30 Bin az da son seçenek
25 bin falan olsa süper olur😍😍😍
Süper mi
@Selininhesabii teyze de süper teyze olacak o zaman
@Kenan1045 Daha ne istiyorsunuz azmi 25 bin
@Kenan1045 Dalga geçme lütfen.25 bin lira gayet güzel para yani asgari ücret olarak
@Kenan1045 25 ideal
@Kenan1045 Teşekkürler 😍
@Kenan1045 Gizli olmasam afiyetle harcayamam. Cunku beni harcarlar
@Kenan1045 Pışıkkk😝
@Kenan1045 Pis😡
@Kenan1045 Tamam bay 🖐️
28 olur
28 bin küsur
Sohbet etmek istiyorum yaz bama acil @ozgurrkiizz
Bana
kuruş oynamaz bence
27-28 bin civarı