Eşim bileziklerimi istiyor?

2 yıldır evliyim ama artık eşimin davranışlarına tahammül edemiyorum evlenmeden önce araba aldım şu an onu kendisi kullanıyor kafasına göre egzoz bilmem ne yaptırdı spor arabaya çevirdi görünüşünü bilmem ne bunun yüzünden bile defalarca kavga ettik. Düzenli işi gücü yok asla gidip askeri ücretle çalışamazmış yaptığı işler hep saçma sapan kaldı ki eve para 2 ay giriyorsa 3 ay girmiyor evin bütün masraflarını ben karşılıyorum hemen hemen kiraya kadar kendim ödedim kaç aydır geçen ay ödedi bu ayda gelmiş bana sende kiraya ortak olacaksın diyor geçende yarısını benim vermeme rağmen şimdide tutturdu bilezikleri ver araba alacağım al sat yapacağım iyi para gelecek bende kendi emeklerimi ona vermeyeceğimi söylüyorum oda her fırsatta taşındığımız evlere masraf yaptığını kaldı ki düğün bile yapılmadı ne evlilik teklifi ne bir şey benim evime gelmişti ben de uygun bir dille burada yaşayamayız başka eve taşınmıştık. Yeri gelir kendi kredi kartı gibi benimkini kullanır benimkiyle öder yemeğe götürüp beni. Şimdide böyle evlilik olmazmış aile olan verirmiş elimdeki altınları vermiyormuşum nasıl para kazanacakmış. Bunaldım cidden bendemi sorun var erkeğin yapabileceği herşeyi ben ona yapıyorum bana birde kadın değilsin biraz dişil enerji erkek gibisin deyip duruyor

Eşim bileziklerimi istiyor?