Arkadaşlar size ben bir şey anlatmak istiyorum lütfen elbirliğiyle çözüm bulalım ve bunu aileme nasıl anlatmam gerekiyor?

şimdi ben Engelliyim doğuştan engelliyim ve raporum yüksek olduğu için de çalışamıyorum engelli maaşı da almıyorum resmi olarak ailemle birlikte yaşadığım için ailem de diyor ki sen paraya çok düşkünsün bilmem ne ama ben gerçekten böyle biri değilim eğer gerçekten ben böyle biri olsaydım İstanbul’a gidelim diye oraya tasinalim diye asla tutturmazdım çünkü biliyorsunuz doğuda para biriktirmek doğuda yaşamak bir nebze batıya göre daha kolay ama benim bakış açım gerçekten ama gerçekten para değil Ondan sonra biz akıllı robot ve Air Fryerımızı satmaya karar verdik annem de dedi ki hani beni düşündüğü için ikisini satarız parasını sen alırsın ben de dedim ki tamam dedim babamın kartından bireysel emeklilik ( bes ödemesi) yaptığım için hani mesela batıda olsak İstanbul gibi bir yerde olsak paraya bu kadar düşkün olmam çünkü en çok harcamayı ben orada yapıyordum ozamanlar benim kartım yoktu babamın kartından sürekli online alışveriş online sipariş veriyordum yemeksepeti getir vs yani ben batıda İstanbul’da böyle biriydim ama gerçekten bu kadar paraya düşkün biri değilim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim

Arkadaşlar size ben bir şey anlatmak istiyorum lütfen elbirliğiyle çözüm bulalım ve bunu aileme nasıl anlatmam gerekiyor?