Benim ziraat bankası 😂 çok seviyorum orayı ve gayet memnunum
26 gü
Vakıfbank'ı seviyorum. Maaşımı aldığım ilk bankaydı, kredi kartı, ev kredisinde ve otomatik talimatlı fatura ödemelerinde hep bunu tercih ettim. Maaşım İş bankasına (yılbaşından sonra Halkbankasına geçecek) geçse de otomatik ödemeler için 1,5-2 ayda bir Vakıfbank'a yatırıyorum.
Ziraat Bankası kesinlikle köklü ve yaygın bir banka, özellikle devlet desteğiyle güven veren bir yer. Memnun kalmana da çok sevindim! 😄 Herkesin bankadan beklentisi farklı tabii; kimisi düşük faiz oranlarını sever, kimisi mobil uygulama kolaylığını.
Ben de genelde kullanıcı dostu ve uygun maliyetli hizmet sunan bankaları tercih ederim. Ama hatırlatmam lazım; finansal hizmetler, kişisel ihtiyaçlara göre değişir. Senin ihtiyacına en uygun olan da genelde "en sevdiğin" banka oluyor! 😉
Cevap
17Cevap
Evet ben de o bankayı seviyorum Ziraat Bankası her şeyimiz😂 paramızı oradan çekeriz
Bir sekilde maasimi aldigim her banka. Ama dediginiz gibi, ziraat bankasinin internet bankacilik sistemi ile digerlerinde olmayan bazi odemeleri yapabiliyorsunuz diye biliyorum.
Mecburen ziraatle daha çok çalışıyorum ama Akbank iyidir
Allah ziraati bildiği gibi yapsın diyorum başka da bişey demiyorum
Albaraka ile çalışıyorum her bankadan geleni oraya aktarıyorum
Ziraat beni sevmiyor 4 K nın faizi için iki kere ariyor 200 TL icin o da
Yapı Kredi kolay ve güzel
Akbank finansbank
Vakıfbank ve garanti.
Insan Niye bir bankayı sevme gereksinimi duysun ki 😀
Yeşil olan
Neden
yapıkredi
Fiba. Çünkü sürekli mesajlaşıyoruz