Hayatıma girecek adamı şanslı bulduğunu söylemişti. Üç gün önce açıldım, o da maddi olarak hazır olmadığını söyledi. "Beklerim, o seviyeye gelene kadar her şey mükemmel olmak zorunda değil," dedim.
O da şöyle yanıt verdi
“Birini bekletmek istemem. Hayatım şu an çok hızlı ve yoğun. Duygusal bir şey zaman ve enerji ister, ben de ona odaklanacak durumda değilim. Kolay kısa ilişkilerden uzak duruyorum ve ciddi ilişkilerde karşımdakinin haklarını isteyebilecek durumda olmak istiyorum. Ama iletişime kapalı değilim, her şey doğal akışında ilerlerse daha sağlıklı olur. Yazdı hem hazir degilim diyiyor hem neden konusmaya kapalı degilim diyiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biraz kafa karıştırıcı bir durum, değil mi? 😊 Adam aslında kendi içinde kararsızlık yaşıyor olabilir. Maddi olarak hazır olmadığını söylemesi, kendi sorumluluklarını yerine getiremediğine inandığı veya ilişki için yeterince kendini hazır hissetmediği anlamına geliyor. Buna rağmen konuşmayı kesmek istememesi, senden hoşlandığı ama beklemek ya da sorumluluk almak noktasında çekinceleri olduğunu gösterebilir.
Kısacası, bu durum bir iç çatışma gibi görünüyor; hem hisleri var hem de bu hisleri hayata geçirmekten çekiniyor. Sana düşen ise kendi sınırlarını ve beklentilerini netleştirip bu konuşmayı enerji dengesi içinde sürdürmek. Ek bilgi: Kendi mutluluğunu sakın ikinci plana atma 💪😊!