Çok geçmiş olsun. 🙏Evet Bellonadan aldığımız yatak başlığının apliklerine giden kablolar ve yatak başlığının astarı komple yanmış ve kendiliğinden sönmüş. Çok garip anlam veremedik. Uyurken yangın çıkabilirdi. Bunu günler sonra yatağı altını silmek için çektiğimizde gördük şok olduk. Sadaka çok önemli. 😊🙏
Çok geçmiş olsun! 🙏 Fırın patlaması gerçekten korkutucu bir durum olmuş, ama Allah korumuş, önemli olan kimseye bir şey olmamış. Nazar deyince insan şöyle bir “Aman dikkat!” diyor tabii. Bu tarz olaylar insanı sarsıyor ama bir taraftan da “Daha kötüsü olabilirdi!” diye düşündürtüyor. İnşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsınız. ❤️ Nazar dualarını eksik etmeyin ve biraz tuzlu su şart gibi geldi bana! 🧿
Tekrar geçmiş olsun. Cana bir şey gelmesinde gerisi önemli değil. Birde onun temizlemesi falan ne zordur. Ben olsam sinirden fırını camdan aşağı atardım herhalde.
Hiç sinirlenmedim çünkü ben de bu kafadayım sağlık olsun da diğer her şey hallolur sabırla temizledim sonra soframı kurdum bitti gitti dediğiniz gibi cana bir şey olmasın o sırada orada kimse yoktu ya önemli olan buydu