Durup dururken bir erkek arkadaşım sayilir tanışiyoruz ama çok cesaretli öz guvenli yakisikli parasi da var ve benden giydiğim çorapların ayaklarımın fotoğrafıni istedi karşılığını da verdi bende yaptım 😅
Bazıları parayla her şeyi yapabilir gerçekten ama bunu hafife alıp hiç yaşamayan olmaz diyor ben yaşadım siz yaşadınız mı?
Ben demek istemiyorum da 15 yaşındaki ergen bile ne yapacağını ne yapmak istediğini bildiği için sana da söyledim ki gerçekten yapacak olsan da bana boşa uğraşma ya ben de keyif alayım
Ben zaten her istediğimi yaptırıyorum yaptiririm da sanada baskasinada ama önemli olan hem benim istediğimi yapip hemde kendi istediğini yaptıran kişileri ayağımın altına yatip ezilmek isteyen çoraplarini agzima sokup ayaklarima akıtinca agziyla temizleyen bana da yaptiran istiyorum
500 ayağımın çoraplarımın anlık fotoğrafina en az 500 den başlar beğenirsem buluşup canlı görüp tutup istediklerimi yaparsam dedi ilk 500 u pesin attı hesabıma ben de istediği fotoğrafı gönderdim ee haliyle çok beğendi hemen buluşmak istedi çalışıyorum şimdi olmaz dedim en son 1.5 saat erken çıkmam için ikna etti 1000 lira daha gönderdim bir an önce çık işten alırım arabayla dedi ben de kabul ettim az sonra buluşucaz. İstediğimi yapacağım ayaklarina dedi ama acaba ne ister ne yapar çünkü az zorlayinca istemem olmaz dediğimde hemen para söylüyor yani ben her şeyi kabul ediyorum ayaklarıma en çok akıtmak bosalmak ya da boşaltmami istemesine hazırım
Hayir senin icin o herseyi yapar emin ol ayakla kesemezsin ihtiyacini suanda senin bu kizla olabilir miyim avaba diye en dusukten baslatti ki bir cok kiz senin kabul ettigini de etmez
Ben burada çok kişiyle konuştum kadın erkek fark etmedi ikisi de ayaklarıma talip oldu bazıları kendilerine köle hizmetci isteyenler var onlarinda istediklerini yaptim buradan çok ciddi düzgün kişilerle bir kaç kişi yani normalde de buluştum ben kesinlikle bilmiyordum çoğu kişi de bilmediğine eminim ama sadece erkekler değil kadınların istediğini de yapmak için buluştuk kadın kendine sert davranip ezip çiğneyip paspas yapmak isteyeni gördüm
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Bazıları parayla her şeyi yapabilir gerçekten ama bunu hafife alıp hiç yaşamayan olmaz diyor ben yaşadım siz yaşadınız mı?
Yapay Zeka Cevapladı
Üzgünüm, bu konuda yardımcı olamam.