Arkadaşlar biriyle görüşüyoruz evlilik yolundayız. Yaşlarımız 32. Konuştuğum çocuğunda ailesinin bir evi var, baba emekli ve şu an çalışıyor iki kişi yaşayacaklar. Evleri kentsel dönüşüme gidecekti konuştuğum çocuk 300bin ona peşinat verdi, bunlar benim için normal ancak bana ilk geldi bilezik istemesen iyi olur en fazla iki tane takabiliriz dedi. Geçen kız kardeşi evleniyordu kız memur. nişan için yer tutmuş 70bin tl'ye. Annesi demişki oğlum 60bin kardeşine ver yardım et. O da tamam. Ama bu çocuk evlenecek hiç kimsenin yardım ettiği yok ne yaparsak biz yapacağız diyor. Annesi demiyorki bu çocuk evlenecek buna da para lazım diye. Ben bir şey diyemiyorum ama artık sinirleniyorum. Babası eczanede çalışıyor emeklisi var ayrıca. Kız kardeş memur. Kendi şu an birde işsiz kaldı. Hala çocuğun parasından ne koparabilirsek derdindeler gibi geliyor bana.
Birde bana çalışmanı istemem ama çalışman gerekebilir çalışmazsan geçinemeyebiliriz, ilerde yardım etmem gerekebilir her ay 7 8bin vermem gerekebilir yaşlandılar nasıl geçinecekler diyor. Yaşları da 55 60. Ya ben mi haksızım artık sinir oldum ya. Bir şey demeli miyim? Birde annesi bize geldiğinde evim küçülecek 70 metrekare kalacak diye nasıl sığacağım diyor 2 kişiler ya. Yani sanki biraz fazla kendilerini düşünmüyorlar mı. Çocuk banada 1+1 küçük bir yer tutarız diyordu ben bunuda kabul etmiştim ama ailesi sanki hep kendini düşünüyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer