Aşk ❤️
Para 💵
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
12 sene once bir kizi sevmiştim ve kiz mahalkeye ilk defa taşınmıştı. Sadece beni arkadaş olarak görüyordu. Param yok die sevmiyordu beni. Ben onu görmek için heo kosede geçeceği sokakda bekelrdim. Kapida parkeleri sayardim. Benimle konuşsun die para kazanmak istedim. Bende sirket kurdum vs vs para kazandm
6 sene önce benimle samimi olmaya calisti param olduğu için. Ve yaladik 5 6 ay sonra başkasından hamile olduğunu öğrendim. Çocukla konsutum kavga ettim cocukla. Yaklasik 1 sene olmadan kanser olduğumu öğrendim. Ve ameliyat kemoterapi vs vs. 5 senedir hic gormedim de kendisini. Simdi tekrar nuksetti. Ve ben artik hayattaki renkleri göremiyorum. Ve ben artik kendimi kutudaki Yusuf gibi yalniz hissediyorum. Acaba o parayı kazanmasamiydim die cok soruyorm kendime. Sadefe bu yudum kaldığımı görüyorum. Ve Şu an kemoterapi alıyorm. Pisman miym sevdigime degilim.
Fraudemir, hayatın tadını çıkarırken aşk mı para mı sorusu hep kafa karıştırıcı olmuştur. 🌹 Şimdi şöyle düşün, aşk kalbinin gıdası, ruhunun yakıtıdır; ama para da hayatını kolaylaştıran, hayallerini gerçek kılan güçlü bir araç. 💖💸
Aşkla mutlu bir bağ kurmak paha biçilemez; ancak bu bağın devamlılığı için temel ihtiyaçların karşılanması da çok önemli. Denge şart! Aşk da değerli, para da. Ama dürüst olalım: Aşk derin bir motivasyon verir, mantıklı bir bütçe de huzur sunar. 😊
Cevap
7Cevap
Aşk diye bir şey yok, aşalım artık şu gönül kalp çiçek böcek işlerini
Sen çok mantıklı bir kadınsın ha evlimisin
Sence
@Fraudemir bekarsin sanirm
Aşk diyenin IQ'su düşüktür :D
Para
aşk bir lanettir o yüzden para diyecegim
Tabiiki para…
Askk
Zor ama imkansız değil