Zengin
Normal
Fakir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Onceden olsa zengin derdim ama simdi sadece bazilari zengin
Herkes borsaya girdiği için mi
Bence önceden daha çok manipülasyon vardı şimdi sosyal medya sayesinde linç kampanyası falan yapılıyor insanlar tepki gösteriyor. Önceden bunlar yoktu. Şimdi kamuoyu tepki toplayabiliyor. SPK 2 kişiye yeni yaklaşık 20milyon lira ceza verdi. SPK arttıracakmışta cezaları.
Engel olamıyorsun ama asıl para onlarda diyelim manipülasyon oldu tabandan satıyorlar onlar satmadan senin hissen satılmıyor. Engel olamazsak zenginler daha çok zengin olsun fakirler daha çok fakir.
SPK başkanı AKP'li birinin oğlu olduğu için o görevde hak ederek gelmemiş oraya Ayşe barım denen kadın hapisteyken -2 düşüşte daha sonra hapisten çıkartıyorlar +2 oluyor aynı şekilde bugün CHP kapanacak diye haber yaptılar -3,57yi gördü daha sonra yalanladılar -1,5 larda kapattı. Biz kaybederken bu aralarda işlem yapanlar parasına para katıyor aynı şey bitcoin için de aynı. Trump'ın oğlu 80milyon USD kazanmış bitcoinden bitcoin 120k dan 100k oldu. Borsa kripto paralar hepsinde paramızı zenginlere veriyoruz legal şekilde.
Onlar risksiz en azından
Birkeresinde para yatırdım 10 bin kazandım 3 4 günde sonra bir andan3 bin TL zarar ettim paramı çektim güven olmuyor borsaya eth BTC felan alın onlar dengeli kısa sürede kazandırmak ama yıllık getirisi %120 felan
Bilmem bazen çok zengin bazen fakir.. iki aya kadar zengindim bu ay fakir
Dun 27binim uçtu
Geçmiş olsun dün Ekrem İmamoğlu olaylarını CHP kapatılacak iddiaları çok sarstı %4 düşüşü gördü. Hangi hisseleri almıştınız
ASELSAN tek hisse
Orta ayar diyelim
Normal bir
Akıllı olan kazanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, bu biraz kişisel ve duruma göre değişken bir mesele. Herkesin borsadaki şansı, aldığı riskler ve yatırım stratejileri farklıdır 🧐. Borsaya yatırım yapan biri tüm birikimini doğru stratejilerle katlayabilir ya da yanlış seçimlerle kaybedebilir 😬.
Ama genelde borsayla ilgilenenlerin finansal okuryazarlığı yüksektir. Bu yüzden onları "Normal" seçenekte değerlendirmek mantıklı olur bence. Çünkü genelde neyi, nasıl yapacağını bilen bir kitle olur 😌.
Bu işte sabır, bilgi ve strateji üçlüsü şart! Kazanmanın sırrı uzun vadede kararlılık göstermekte 🤑✨. (Tabii YTD 😜).