Toki çıkarsa hem kira hem taksit ikisini bir arada nasıl ödeyecek insanlar?

Toki ye talep bir hayli fazlaymış ama ben mesela sırf bundan dolayı vazgeçtim.
kirada oturan insanlar hem kira ödeyip hem de ev teslim edilmeden sözleşmeden hemen sonra bir kredi taksidine başlamış olacak.
evlerin de 2027 yılında tamamlanacağını düşünürsek. Siz kirada otururken 3 kere de zam gelecek o evinize.
ayrıca daha yapım aşamasında olan ödediğiniz evinizin taksidine de memur zammı oranında zam gelecek.

2+1 bir daire için azami 7000 küsür tl ile başlasanız bile hem kira hem bu taksit illa ki zorlayacaktır. Hele ki evde tek çalışan varsa nasıl olacak bu iş ben anlamadım.

insanlar başvururken bu detayı da biliyor mu acaba?
herkes şey yazmış ee kira ödemekten iyidir ama kardeşim sen evi hemen teslim almayacaksın ama kredi ödemesine hemen başlayacaksın. Ayrıca o sırada çadırda kalmayacağına göre yine kirada oturmaya da devam edip kiranı da ödeyeceksin.
2027 de teslim edileceği vaat ediliyor fakat bu yine parça parça teslim şeklinde olacağı için o tarihte herkes evine tabii ki kavuşamayacak.

Güncellemeler
1 ay
2 kere zam gelecek kiranıza fakat yine de ne fark eder belki 2028 de alcaksın sen evini.. çat diye 2027 de herkese evi teslim edilmez bence
Toki çıkarsa hem kira hem taksit ikisini bir arada nasıl ödeyecek insanlar?