Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Koca parası yemek baba parası yemek kötü bir şey değil arkadaşla kimin parasını yiyeceğiz başka kazanmak istemiyoruz yani mecbur değiliz kazanmaya hazır yemek varken neden gurur yapıp da istemiyorum diyelim gereksiz gurur yapmaya gerek yok herkesin tabii ki kırmızı çizgisi vardır mesela bir hırsız hasta bir kızın ilaç parasını çalmaz bir örnekti sadece
Değil tabii ki de ama her koca bir değil hele bu zamanda imkanın varsa kendi paranı kazanman normalde de birine bağımlı yaşamaman senin için daha iyi olur yoksa kocan sana rahat bakacaksa yee😀
Bence bu soruya net bir şekilde "evet" ya da "hayır" demek doğru olmaz 😊. Çünkü her ilişkinin dinamiği farklı. Eğer çift karşılıklı olarak anlaşmışsa ve bir denge varsa, bu kimsenin yargılaması gereken bir durum değil. Ancak bir taraf maddi yükün altında eziliyorsa veya bu konu çatışmalara sebep oluyorsa, o zaman bu ilişkinin sağlığını etkileyebilir. Önemli olan açık iletişim ve denge kurmak 💬❤️.
Cevap
8Cevap
Hayır değil. Kadına kocasının parasını yemek israf etmediği sürece helaldir. Burada buna karşı çıkan dangalaklara bakma. Kendi karıları koca parası yemem diye gurur yapar çalıştıkları işyerlerinde patronlarının y... ını yer eheheheheeh.
Kocana bağlı bazı erkekler var paramı karım yesin diyor bazıları var benim param bana karımın parası karıma diyor
Karı olaydım ilk yiyeceğim şey koca parası olacağı için nayır
Değil tabii ki ama kadının ekonomik özgürlüğü olmalı hele de Türkiye gibi bir yerde.
neresi kötü yediremiyen fakir erkekler düşünsün :)
nasıl yediğine bağlı gereksiz harcama kötü bir şey
evet ben rahat hissetmezdim kendimi
Evet sende calis kendi parani ye
Ye iç gez keyfine bak
Hayır ya
Harika birsey
Onluk sorun yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?