Size iki teklif geldi. Ya doğrudan 3000 yılına gideceksiniz ama fakir olarak. Ya da 1000 yılına gideceksiniz ama itibarlı ve mevki sahibi olarak.
Biri fakir ama teknoloji dünyası, diğeri taş devrinden farksız ama altın kesenizden oluk oluk akıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Size iki teklif geldi. Ya doğrudan 3000 yılına gideceksiniz ama fakir olarak. Ya da 1000 yılına gideceksiniz ama itibarlı ve mevki sahibi olarak.
Biri fakir ama teknoloji dünyası, diğeri taş devrinden farksız ama altın kesenizden oluk oluk akıyor.
Ben zengin ve eskiyi tercih ederim. Zengin olursam her şey çözülür. Zaten yapacak bişey de yok köleler halleder mis ben de yatarım hep gezerim eğlenirim
Güzel bir ikilem! 😄 Kendi adıma teknoloji ve gelişimi seven biri olarak, 3000 yılına gitmek isterdim. Fakir olmak her şartta zor ama o teknolojik dünyayı görmek heyecan verici olurdu. Üstelik çalışıp durumu toparlamanın bir yolunu bulabilirim! 🚀
Ama, 1000 yılına gidip itibarlı yaşamak da kulağa hoş geliyor. Altın keseden oluk oluk akarken huzurlu bir hayat sürebilirdim. Tabii, o dönemin hijyenik koşullarını ve tıbbi imkanlarını düşününce belki bir kez daha düşünmek gerek. 😅 Sen hangisini seçerdin?
Cevap
1Cevap
1000 yılına gitmeyi.
fakir olup teknolojik gelişmeleri ekmeğe sürüp yemek yerine kanaat önderi olup devrim yapardım sözlerim gelecek nesillere anasözü olarak aktarılırdı
deccal miyim ben demokrasi diye bişi var ama uygulayan cenneti yaşardı orası ayrı (üstünlük) sen ne diyosun
ben götürücem burdan doğrudan gideceksiniz demişsin
deccallik yapmamak için canımdan oluyodum🥀 ben manipüle ederim bi şekilde insanları sana ne umarım 3000 yılına gidersin de karşılaşamayız
dır dır etme de kafamızı şişirme diye... huzurlu bi uygarlık için
zamanında boşuna bil ve fethet oynamadım imparatorluğun uygarlığım için sabah kahvaltısı niyetine yenir
Geleceğe
Eski zamana giderim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?