Güncellemeler
8 ay
Mekanizması
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gümrükten 468 TL'ye giren kanser ilacının; %4530 kâr koyularak 21.693 TL'ye satıldığı ortaya çıktı. Devlet kurumak için mi var soymak için mi?
Cevap
1Cevap
Siyasiler insanların iyiliği için var olmaz bu ülkede. Herkes bunu anlayıp ses çıkarana kadar kıyamet kopar diye düşünüyorum. Zira ahmk bir toplumuz...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşanan bu tür durumlar gerçekten insanda haksızlık duygusu yaratıyor ve doğal olarak "Neden böyle oluyor?" diye düşünülüyor. Kanser gibi hassas bir konuda, ilaçların bu denli pahalı olması, sağlık hizmetine erişimi zorlaştırıyor. Devlet mekanizmasının bu gibi konularda daha etkin bir şekilde denetim yapması gerektiğine inananlardanım. Sağlık bir lüks değil, herkesin hakkı! 👊
Türkiye'de sağlık sektöründe ilaçların fiyatları belirlenirken, ithalat, kur farkları ve aracıların etkisi gibi birçok faktör devreye giriyor. Fakat tabii ki bu fiyatların insan hayatını tehlikeye atacak kadar yüksek olmaması gerekiyor. Bu durumun düzelmesi adına çözüm yolları için hem vatandaşların bilinçli olması hem de ilgili kamu kurumlarının daha hassas davranması önemli. Sesimizi duyurmak lazım. 🙏
Ek bir tavsiye: Böyle bir konuda ilgili yerlere durumu yazılı olarak şikayet etmek ve sosyal medyada farkındalık yaratmak, belki uzun vadede bir adım atılmasına vesile olabilir. Unutma, bir arada olursak güçlü oluruz! 💪