7 aybirebir yaşadığım hayatta değşiklik çok olmazdı. yine çay kahve, ve aynı hobiler olurdu, sadece teniz kulübü eklenirdi mesela.
kendime yat almazdım, onun yerine, yılda 2 -3 kez kiralar, yine aynı zevki almış olurdum. şehir hatlarında kitap hobisini yine isterdim.
evimi en pahalı semtten almzdım, oturduğum yeri alır, onun dışında, 2 memlekette ki country evleri restore eder, 3 parçalı hayat kurardım.
sırf, eveeti yine para kazanmak, ama hobi olarak da, yine iş kurar, daha çok insan ve mutlu müşteriye erişir, bi yandan da çevre kazanırdım.
hiçbir makam edinmezi veya, rol-gücü kullanamazdım. şu an, en dipteki halimde bile zaten fazlasıyla saldırganım hayata, yani, gıcıklık sonradan eklenemezdi.
Kotor-atina ile, boztepe-toroslar arsında fark olamzdı. ikisinin de yöresel insanıyla sohbeti seviyor, insan hayatına dokunuyor olurdum.
arabadan tut, telefna kadar, alacağım her şey işimi görecek kadar olurdu. bi peuget 2008 mesela, dah üstü değil.
dünyada mümkün olduğunca farklı yer gezerdim, zaman ve enerjimin büyük kısmını bu alırdı.
daha rahat ve çok kitap okuyup film izliyor olurdum. koleksiyonlarımı tamamlardım.
üç aşşağı beş yukarı böyle bişey
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)7 ayDurmazdım... jameika... brazilya... colombia... tüm kuzey güney amerika kıtasını bob marly gibi ağzımda purom altımda kiralık harly tarzı ya da spor motorla dolaşır sahilden sahile manzaradan manzaraya spot pointten bir diğerine gezerdim. Köylük yerlerde durur yerel insanlarla yemek felan yerdim. Bunu videoya alırdım her anımı ve ınstagram toutubede paylaşırdım. Lüx değil ama egzotik görünen mekanlarda takılır kadınlardan uzak dururdum. Kadınlar iyi şeylerin katili bu zamanda. Zaten bu durumda ınsta dm dolar taşar (2-3 kere ünlü ınstası gördüm anlattığım gibi kadınlar yaldırmıştı maşallah. Normal erkeğe elitim ben havası çekenler sapık esnafa dönüşmüştü adamın ınstaya baktığımda resimler teklifler... Örneği çok youtuberlar da. kadınlar dahil olmak istiyor hayatına ama sokmuyorlar (sezer yılmaz örnk... Norveç pasaportu önünde hazır olduğu halde değerlerinden vazgeçmedi. Bıraktı sunnyi.) Biliyor adam sonunu. Deneyim) Editle uğraşmazdım zenginim ya verirdim birine bitti upload ederdim hesaplara.
10 Yorumla
7 ayDışarıya mütevazı ama aslında lüks yaşardım. Saray gibi bir evden ziyade yüksek bahçe duvarlı müstakil bir evim olurdu. Ev dışarıdan çok gösterişli görünmezdi, hatta normal gelirli birinin evine benzerdi. İçine girdiğinde ise teknolojinin ve zarafetin uyum içinde işlendiği şekilde evi dizayn ederdim. Kibre kapılmamak için ara sıra dolmuşa metroya vb de binerdim. Arabam ferrari falan olmazdı. Muhtemelen elektrikli araba alırdım. Gösterişten ziyade güvenli ve kullanışlı tercihlerim olurdu. Yurtdışında gezmek istediğim yerler var. Yılın 3-4 ayı oraları gezerdim. Hobilerime yatırım yapardım.
00 Yorumla
En sevdiğim mevsime göre ülke değiştirirdim. Günümü verimli geçecek şekilde planlardım. Ayın birkaç gününü “iyilik günü” olarak seçer, o günlerde muhtaç insanlara iyilik yaparak geçirirdim. Haftada en az 1 şehri gezmeye giderdim. En’ler (En farklı, en güzel, en yüksek, en nadir vb.) listesi hazırlar hepsini görür, tadar, dener, giderdim. Son çıkan teknolojileri yakından takip eder, kullanırdım. Aynı zamanda hobi olarak ticaretle uğraşırdım. Güzel köylerde birkaç köy evi yapardım, kafa dinlemek için de bazı aylarda giderdim. 😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Zengin bir hayat yaşamak herkesin hayalini süsleyen şeylerden biri 🌟 Ben bu hayalimi yaşasam sanırım hayatımı daha da dengeli bir hale getirmek için kullanırdım. Öncelikle, seyahat etmeyi çok seven biri olarak dünyayı dolaşırdım. Hem kültürel, hem de doğal güzellikleri keşfetmek inanılmaz bir keyif olurdu. 🗺️✈️
Sadece kendim için değil, başkaları için de değer yaratmayı isterdim. Eğitim alanında ya da sürdürülebilir projelerde destekler sağlayıp fark yaratmak güzel olurdu. 💡🎓 Ayrıca zengin olmak demek rahatlık demekse, biraz da kafa rahatlığına odaklanırdım; mesela sakin bir sahil kasabasına yerleşip hayatın tadını çıkarabilir, bahçemde taze sebzeler yetiştirebilirdim. 🏡🌱
Ama zengin olmanın en güzel yanı, insanın başkalarına nasıl dokunabileceğiyle ilgili fırsatlar yaratabilmesi! Kendin için hayaller kur ama başkalarına da ufak umutlar sunmayı unutma 🌟20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Gizli Üye(30-35)7 ayÇok zengin olsam yalnız başıma yaşamayı tercih ederdim en başta. Kendime yetecek kadar bir ev alırdım en fazla 2+1 şekilde. Bu bir apartman dairesi de olabilir müstakil bir ev de olabilir. Eşyalarını günlük ihtiyaçlara uygun konforlu ve ferah şekilde doserdim. Ama şimdiki Pinterest evleri gibi değil, içinde ruh ve renk olacak şekilde. Çünkü şimdiki evler eşyalar birbirinin aynısı. Kopyala yapıştır.
Çevremde az ama öz insanlar olsun isterdim komşuluk komşuculuk bana göre değil belirli arkadaşlarım olsun isterdim. Ailemden biri olsun istemezdim çünkü kendime ait alan evim. Şimdiki yaşantımda ne yoksa onu isterdim yani huzur...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayHayalleri uğruna yasayan biriyim. Güzel bir işim var 130 bin maaş alıyorum. şu an 34 yaşındayım ne yillardan beri bu zamana kadar hep yatirim yaptim. 10 adet evim var. Biri mustakil villa yuzme havuzlu sehir merkezinde, 1 tanesi 3 artı1 seklinde ve geriye kalan 8 daire 2arti1 şeklinde. 20 gun sonra işimden istifa edeceğim çünkü sıkıldım sürekli sehirdisinda çalışmaktan. Gençliğimi heba etmek istemiyorum. Neyse ömür boyu evimde oturacam istedigim saatte kalkip istedigim yere gidecem. Zenginlikmi denir buna bilmiyorum ama kendimi zengin degilde hayatini kurtarmis hayallerini gerceklestirmis görüyorum. Sorunun cavabi bu yani Zengin olsam bu şekilde bir hayat isterdim. İstediğimi yapmak isterdim hicbirsey düşünmemek sadece anı yaşamak yani. Ve nasipse 20 gun kaldi bu hayalime.
02 Yorumla- 7 ay
İstanbul da kirada varsa biz bakalım abi :)
Cevap sahibi7 ayHepsinde kiraci var 😊
7 ayŞehri manzarada teepden gören bir villa çevresi geniş arazide yakında ev olmayacak şekilde , aynı sekiode şehir merkezinde bir büyük dublex iş durumuna göre kullanamay hazır , bir arazi bir spor araç birde motorsiklet. Görkemli bir ofis ticaret ve işleri takip boş zamanlarımida insan ilişkileri eş dost ziyareti okul ve fakir cocukqra hayirseverlik ne bileyim bir süsru var
05 Yorumla- 7 ay
Sıkıcı
- 7 ay
Ne olsun sx partileri verip adalarda yatlarda mi eglenelim
- 7 ay
Sen de meyil varmış ben öyle bir şey demedim
- 7 ay
Ben olduğum gibi yazdım arkadaş beğen. edi içimde olan değil onun fikrinde olanı söyledim,
7 ayBizimkileri rahat ettirirdim ilk öncelik yani kendi ailemi, kardeşlerimi. Akrabada ev almak isteyen, çocuk okutmak isteyen, iş yeri açmak isteyen hepsine yardım ederdim. Hayalimdeki çiftlik evini yapardım güzel bir arazi alıp. Sonra yatırıma yönelirdim. Ve bol bol gezerdim, okurdum, öğrenirdim.
00 Yorumla
7 ayBendeki parada yetimin , dulun , fakirin fukuranin parası da vardır diye düşünerek yardım ederdim.
Yolda kalmisa yardım ederdim, yemek ocakları kurardım ücretsiz ve kaliteli yemek şubeleri kurardım.
Fakir aileleri tespit ederdim her ay para yardımı yapardım.
Ve dünyayı gezerdim.00 Yorumla
7 ayAslında zengin olsam kendime site içinde bi daire alır, ev içinde kişisel olarak her türlü ihtiyacimi karşılayacak sistem kurulu olup, 160 ekran televizyon alır arada kafamı dinlemeye giderdim. Aile evinde yaşayınca insan birseyleri istese de yapamıyor. Bi de kendime ait masaj koltuğu alırdım. Fazlasıyla kullanışlı oluyor.
00 Yorumla
7 ayÖncelikle çok zengin olsam asla bencil davranmazdım Kendime ihtiyacım kadarını ayırır geri kalanımı kimsesiz ve yoksul çocuklara yardım etmek için kullanırdım Onların yüzlerinde bir mutluluk görmek hayatlarını biraz da olsa kolaylaştırmak
bana paradan çok daha fazla mutluluk verirdi Böylece zenginliğim hem bana hem de başkalarına değer katmış olurdu00 YorumlaYine de minimal veya sıcak bir evim olurdu, lüks bir araba ama çok değil. Yatırım yapardım sürekli, kendimi geliştirir iş kurardım. Toprak alırdım borsaya girerdim. İnsanlara yardım yapar kuyu açtırırdım. Eğitimler alıp daha da geliştirirdim kendimi. Evimde çok büyük bir kütüphane yapardım
00 YorumlaVizyon yok aklıma dizide kadının verdiği cevap gelir koltuk yüzünü kaplayırım diye ha işte bende öyle kcjxj şaka şaka büyükçe bi karavan alır Türkiye'yi gezerdim. Bi yatım da olmasın mı olsun olsun 😂 daha önce yapmak isteyipte yapamadıklarımı yapardım umarım o güncellemede yaşama sevinci de yüklenir kfkfjfj
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 367 cevap paylaştı. Önce servetimi koruyacak yatırımları yapar sonra kocaman bir arazi alır üstüne bir ev ve hayvanlar için özel alanlar yaptırıp sakat muhtaç canlıları toplayıp onlara hayat olurum beraber yaşar gideriz.
10 Yorumla
7 ayO kadar güç, çok düşmanları da beraberinde getirirdi. Sürekli plan ve mücadele hırsı. Ortaklıklar, ittifaklar, girişimler, riskler... Kesin siyasete atılırdım. İktidara oynardım. Sonrası da ayrı soruların cevabı olsun.
00 Yorumla
7 ayLüks bir hayat çoğunluktan uzak küçük bir arkadaş irtamı bir birini seven ve para derdivolmayan ama hayatta birçok şeyi denemek isteyen insanlarla dünyayı keşfederdim mağaralar ormanlar eski yapıtlar exstriim spor dalları fakan
00 Yorumla
7 ayKendi akışında olan düzenim haricinde;Sokak hayvanları ile ilgili daha çok farkındalık oluşturulmasına destek olur gerekli maddi yardımları düzenli olarak yapardım. Bir de sma hastalarına yardımcı olmak isterdim.
00 Yorumla
7 ayÖyleyim zaten şu an normal insan gibi işte İstanbul Zorlu center'da oturuyorum kendi hayatımın içerisinde kendi istediklerimi yapabiliyorum yani canım şu an Moskova'ya gitmek isterse gidebiliyorum ne bileyim normal insan gibi yaşıyoruz işte
00 Yorumla
7 ayEn çok istediğim şey ücretsiz yemek sağlayan bir dernek ve hastalara her ay düzenli maddi yardım sağlamak olurdu. Gösterişli gereksiz pahalı eşyalar yerine paylaşmak isterdim. Ve dünyanın her yerini gezip ekstrem sporları yapmak isterdim.
00 Yorumla
7 ayFarkındalığımı yükselttiğim bir yaşam tarzı tercih ederdim yine. Para varsa bile sade ve bilinçli olmak daha huzurlu olur. Yine hizmetçi istemezdim evimde, yine süper lüks hayattan sıkılırdım her zaman.
00 Yorumla
7 ayGöcekte veya kekovada yatımda yaşardım marinaya lüks arabamı koyarsım vezip eglenip gelip yatımda kalırdım ama olucak inş bali ye yerleşmeyi düşünüyorum yat olmasada bunglow bir evde sahil kenarında yeşillikler içşnde stres yapmadan orada ölmeyi cenazemide yaksınlar umrumda degil kademeli emekliligi bekliyorum
10 Yorumla
7 ayÇok zengin olmak gibi bir isteyim de hayalim de olmadı hiç bir zaman. Hep mutlu ve huzurlu olmak istemişimdir.
şu an mutlu değilim. Zor zamanlardan geçiyorum ama genel olarak hayatimdan memnunum.00 Yorumla
7 ayAçgözlü yaşamazdım önce ailemi rahat ettirirdim sonra hayır işleriyle uğraşırdım ama sade yaşardım doğayla iç içe huzurlu bir hayat isterdim çünkü para sadece aracı önemli olan gönül zenginliği bence
00 Yorumla
7 ayAra sıra değişirdi. Bazen halkın içinde Keanu Reeves gibi yaşardım bazen Cillian Murphy gibi bazen ise aynı Andrew Tate gibi yaşardım. Ruh hâlime göre değişkenlik gösterirdi.
00 YorumlaBali’de güzel bir villa, türk aşçılar ve spor salonuyla birlikte tabiki, Netflix ve marka elbiseler. Hahahah
04 Yorumla- 7 ay
Netflix: ben ne alaka
- 7 ay
Benim asosyalliğn geldiği nokta tam bu bak
Gizli Üye(25-29)7 ayÇok zengin sayılırım. Ofiste yatıp kalkıyorum genelde, arada sırada sevdiğim konsept mekanlar var oralara gidip Baileys ve kahve içerim, yine laptop tablet açık olur, illaha anlamlı birşeyler ile meşgulümdür.
10 YorumlaBikaç ayda bir ülke/şehir değiştirirdim heralde. Sürekli farklı yerlerde yaşayıp oraları gezerdim
00 Yorumla
7 ayİlk işim dostumun yanına gitmek olur. Alırım onu giderim içmeye, yemeye, gezmeye. aklımıza gelebilecek her şeyi yapardım.
00 YorumlaAilemle arkadaşlarımla vakit geçirirdim lükse çok takılmazdım saat haricinde çalışmaya ihtiyaç duymayınca sevdiklerime bolca vakit kalacak sonuçta
00 Yorumla
7 ayEv alırdım döşerdim tatillere çıkardım bir arkadaş edinirdim bana benzeyen huyları sosyalliğe doyardım herşeyi keşfederdim gezerek
00 Yorumla
7 aymotor sever olarak kaliteli uzun yol odaklı bi motorum olurdu tek derdim görmek istediğim yerleri gidip görmek gezmek olurdu
00 Yorumla
7 ayVizyonsuzum ya hunharca harcarım kesin. Şu lüks yaşarım, ev araba alırım diyenler falan benden de vizyonsuz bu arada.
00 Yorumla
7 ayşöyle bir yatardım hiçbir şey yapmazdım nasıl olsa herkes her şeyi yapıyor olurdu önüme gelirdi yemek içmek bir tuvalet için kalkardım herhalde
00 YorumlaVizyonla alakası yokki bunun bitmeyecek bir kaynak para varsa beni tatmin edecek herşeyi yaşardım
03 Yorumla- 7 ay
Dilan Polat gibi mi yaşardın mesela hsjsjsjs
- 7 ay
İnanalım barii
Para & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı. Rutin hayatıma daha az tempo ile dewam ederdim, bişey değişmezdi
10 YorumlaSanıyorum gezer alışveriş yapar birilerine de yardım ederdim
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 437 cevap paylaştı.
7 ayYani ben abartıyı sevmem arabam evim bahçem bu tür şeyler olsun yeter bana
10 Yorumla
7 ayMuhtemelen sakin bir yerde, deniz kenarında huzurlu bir hayat yaşardım. Parayı rahatlık için kullanırdım, gösteriş için değil.
00 Yorumlabahceli minimal bir ev, kocaman bir kiyafet ve barbie odasi isterdim
00 Yorumla
7 ayBen paraya çalışmazdım para benim için çalışırdı.
00 YorumlaUyurdum, yatardım, gezerdim sevdiğim şeyleri yapıp öğrenmeye gelişmeye çalışırdım
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 520 cevap paylaştı.
7 ayBen pilotaj eğitimi alırdım, kendşme uçak slıp üşkeler gezerddim.
00 Yorumla
7 ayFakirleri merak ettigim icin fakir gibi yasardim 😛😀
00 YorumlaŞu ankinden biraz daha fazla rafine zevklerim olurdu 😎
00 Yorumla
7 ayher gun tavuk doner yer lc waikikiden alisveris yapardim
00 Yorumla
7 aySpor seyahat eğlence aktivite bolca şu an olduğu. gibi
00 Yorumla
7 ayÇok değilde zenginlik zaten var hak ettiğim şekilde yaşamaya çalışıyorum
00 YorumlaNormal hayatıma devam ederimm bi fark olmaz amele her zaman ameledir
00 Yorumla
7 ayRahat ama mütevazi bir hayatım olurdu.
Yardım ettiğim aileler olurdu.
00 YorumlaÇok daha izole bi şekilde yaşardım, saat kavramımı ortadan kaldırırdım
00 YorumlaKalıcı ve sürdürülebilir kaynaklara yatırım yapıp herkes için faydalı bir şey
00 Yorumla
7 ayİnsanlardan uzak sakin doğanın ortasında bi evde yaşardım
00 Yorumla
7 ayHiç param bitmeyecekmis gibi olsa da sade bir hayat surerdim
01 Yorumla- 7 ay
Sen zaten ünlüsün reyiz
Gezerdim kültür edinirdim öyle şaşafatlı yaşam tercihim değil
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayMaddi durumum çok şükür iyi nasıl yaşıyorum söyleyeyim aşırı yoğun tempoda izinsiz calisarak 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayGüzel bir ülkeye taşınırdım, yatırımlar yaparak süreklilik sağlardım, kalan paramla vaktimi, sağlığımı iyiye götürecek şeyler yapardım.
00 YorumlaGereksiz lüks yaşamam yine spor yapardım parayı parayla katlamaya çalışırdım
00 YorumlaCok harika soru, mevcutta olan hayatima devam ederdim sanirim
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayNefes alarak...
00 Yorumla
7 ayAhahaha büyük evler büyük arabalar araba koleksiyonu yapmak iyi olurdu... yatlar katlar alırdım bi de aklımda girişimcilik fikri var o fikri hayata geçirip para para demezdim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aydilediğim gibi yaşardım. Sonunu düşünmeden alışveriş yapmak isterdim😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ay5 tane sarışın sekreter alırım ayda bir değiştiririm :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayİstanbul floryadan ev alırdım bide araba alırdım işime bakardım.
00 YorumlaDaha kaliteli kıyafetler, daha kaliteli yemekler, daha kaliteli bir yaşam alanı, daha kaliteli insanlar ( o şüpheli işte) :)
10 Yorumla- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat