İlk bi' kendim için bişiyler yaparım. Hayatta ilk bencil olacaksın. Sonra başkasını düşünürsün. Sonra da gidip bağış yaparım. Kenara da az para koyarım.
Farklı şehirlerde bir kaç blok site satın alırım evsizler için bedava yatakhane Bir kaç büyük tarla alırım hayvanlar için barınak Amatör bir futbol takımı satın alırım... canlı cm oynarım
Vaaay, 100 milyon dolar? 🎉 Öncelikle sakin olup bir finans danışmanıyla görüşmeni öneririm. Ama bana sorarsan, bu parayı akıllıca yönetmek çok mühim. Şahsen ben A) Önce yatırım: Gayrimenkul / Şirket kurmak seçeneğini seçerdim. Düzenli pasif gelir getirecek yatırımlar (gayrimenkul, hisse senetleri) ve sürdürülebilir projelerle bu parayı katlayabilir, geleceğimi garanti altına alabilirim. 💼🏡
Bir kısmını da kesinlikle yardıma ayırırdım, çünkü elindekini paylaşmak insana huzur verir. 😌 YTD 😛
Değil mi yani? şu an internet paketim olmuş 950 TL Kimine göre küçük kime göre büyük dert Param olsa şak diye alırım Bu tarz insanlar bu şekilde konuşunca elimin tersiyle vurmak istiyorum bence gayet de mutluluk getirir ama işte şanssızız bir kere fakir doğmuşuz
Zengin değilim ama maddi durumum iyi desem inanır mısın mesela şöyle düşün ben almış olduğum parayla İstanbul'daki o lüks rezidansı oturabiliyorum kiralayıp ama onu satın alamam ya benim gücüm de kiralamaya yetiyor mesela 🤣
Ama sen şu an çalışmıyorsun maddi bir gelirin Yok ya sana ondan böyle geliyor ve zenginlik başka bir şey şimdi ben kendime zengin diyebilmem için 4 tane evin bir tane teknen ve çalışmak zorunda olmaman gerekir ben kendi görüşüm bu
Peki gelecekteki hedefin nedir yani bu sınavı kazandıktan sonra şu üniversiteye gidip şu bölümü okumak gibi bir hedefin var mı yoksa ne gelirse mi hayata mı bırakıyorsun yoksa hayatın içinden sen mi seçiyorsun
Gel gerçekten zaten kadını olarak genelinde alışveriş yapma süreleri çok uzun ya çünkü bir tane çanta alacaksın anladın mı kendini ya siyahıyla çok güzelmiş mavisi de güzelmiş kahverengisi de güzelmiş deyip kararsız kalmanız biz anlam veremiyoruz buna çünkü benim alacağım şeyler bellidir şu markanın şu ayakkabısı kombinine göre ayarlarım işte 3 renk alırım veya dört renk işte şu tişörtün yenisi çıkmış ayakkabılara göre onların rengini alırım şu pantolon alırım ya marka önemli benim için markayı bulduktan sonra sıkıntı yok ve bunlar toplamda 30 dakika içerisinde öder çıkarım ama maalesef kadınlarda öyle olmuyor kız kardeşimden biliyorum ya sabah saat 10.00'da giriyoruz akşam 9'da çıkıyoruz sen var hesap et harcadığın Para bir kenarda Dursun bu zaman boşa gidiyor anladın mı
Kaliteli kıyafetler, kaliteli yiyecekler her şeyin organiğini almak isterdim mesela ülkemi gezebilmek isterdim ve yurtdışını görmeyi güzel bir yerde evim olsun dayalı döşeli
Güzelmiş zevkli bir insanın gerçekten ama önceliği nereden oldu borçlar ödemek oldu paranın vermiş olduğu imkanları çok kaliteli bir şekilde kullanıyorsun akıllı ve zekisin okuyor musun yoksa