Ev araba arsa altın
Altın, gümüş vs
Borsa
Dolar
Ev
Arsa
Araba
Kripto
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ev araba arsa altın
Cevap
30Cevap
Dilenci olarak baktım da sadece baktım. 😅 Son günlerde nadir elementler ve gümüş gözümde tütüyor. Bir de dibs kısa bedeli borçlanma. 🤔 Bunlarda ne acaba diyorum işte. 😅
Altın alıyorum kafam rahat şekilde uyuyorum
Son yıllarda en çok altın, gümüş, hisse senetleri ve döviz yatırımı yapıyorum.
Benim özel imalat mücevherlerim var eşi benzeri olmayan parçalar onlara yatırım yapıyorum
Ben Kirkor Terziyan'ın sözünden çıkmam. Her zaman altın. Her yerde ağır gelir
2020'den beri gümüş, altına yatırım yapıyorum ve en çok gümüşten kazandım. Kripto (Eth, Ripple, Doge, Shiba, Avax vb.) paraya ve Dolara da para koydum. Ama asıl kazandıran gümüş ve altın oldu.
Altın, gümüş ağırlıklı gidiyorum. Fakat yakın zamanda borsayada ağırlığı vericem.
Değerli madenlere
Abi altın öldürmez yani şu an gümüş diyorlar ama bilmiyorum yani dolar euro boş altın öldürmez
Borsa beni benden aldı
Dovize yani Euroya
Yatırım yapmıyorum
Toprak altından daha verimli
Hiç bir şeye yatırım yapmıyorum
En çok gümüş ve borsa
Huzur ve mutluluk
gram altın yatırımı yapıyorum
Akıllı kızsın:)
@alprnylmz55 biliyorum
Borsadan yanayım bende
@alprnylmz55 Eeeee
Senle konuşmaya konu bulmaya çalışıyorum ya. sohbet edebilirmiyiz uyumuyacaksanız
@alprnylmz55 hiç şansınız yok
Neden ya herkes bir şansı hakeder
Uyudunmu ya
@alprnylmz55 ne konuşacağız sizinle? ekoloji ve iklim değişiklikleri? dünya barışı? tamam konuşalım ama bir soru soracağım cevabı doğruysa konuşacağız anlaştık mı?
Tamam sorun
@alprnylmz55 beş saat sonra cevap yazınca aaa bak bu zeki diyeceğim değil mi?
neyse hadi sorayım bari ama artık google amcana bakıp bakmamayı senin vicdanına bıraktım
Eşek, keçi, inek aynı otu yerler ama b*kları farklıdır neden?
Yavrum çalışıyordum bakamadım. İç organlar fizyolojiyik yapılar bagırsaklar farklı ondan.
@alprnylmz55 yemedim bak google amcaya yok çalışıyordum bakamadım hııı
ne iş yapıyorsun yoksa veteriner vs gibi bir işin mi var?
ya üffff güven vermiyorsun
@alprnylmz55 baktığın cevap bile yanlış üç hayvanın bo*unun sebebini bile bilmiyorsun seninle ne konuşacağım ben?
Yavrum bokla ilgilenmiyorum
@alprnylmz55 dedim ya bir bo*tan anlamıyorsun seninle neyin sohbetini yapayım?
Sen burada dşşak kebabı yaparken birileri hudutta savaşıyordu
@alprnylmz55 cevap vermeye bile değmez birey sus konuşma artık. madem kutsal meslektesin git işini yap buralarda gezinme
En iyi yatırım altın bence
Altın, Gümüş ve Faiz
paramız mı var yatırım yapalım
Gümüş
Kıyafetlere
seni küçük yaramaz yossmmm
Hiçbir şey...
Ped 🥲
altına yapılmalı :)
Kendime
Altınlarca
Gümüş ve Euro
Para kalsa yapcaz da bir şeyler….
Altın
Kripto ve kumar🤫🤫
Ev daha çok
Altın, gümüş vs
borsa tabiki
altın
Akıl sağlığıma
Altın çok fazla kazandırdı
Altın
Borsa
bitcoin alıyorum
Altın
Bakıra
Altın, gümüş vs
Kendime yatırım yapıyorum. Gerisi geliyor 😃
Toprak garanti
Borsa💸💰
Borcuma
Altın
Kendime
Borsadan vazgeçmem
En iyi yatırım altın
Altın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Son yıllarda insanlar arasında altın ve dolar gibi geleneksel yatırımlara olan ilgi oldukça yüksek, ama kripto ve borsa da özellikle gençler arasında popülerleşti. Senin gibi 29 yaşında bir yatırımcı için portföyde çeşitlilik bence önemli. Altın güvenli bir yatırımken, arsa ya da ev gibi gayrimenkuller uzun vadeli güzel kazanç sağlayabilir, hatta kendine bir mülk bile bırakma şansı yaratır. Şu günlerde ekonomiye bağlı olarak taşınmazlar da mantıklı bir seçenek gibi görünüyor. Unutma, yatırım hedeflerin ve risk toleransın seçimini belirlemeli 😉✨. YTD 😛