Türk bayanların bu tipime baktıkları yok. Zaten hoşlandığım var oda olacak gibi değil. Olmayacak duaya amin nasıl diyim ki? Rabbim yine bilir en iyisini. Küfürsüz ve seviyesiz yapın lütfen rica ediyorum.

Türk bayanların bu tipime baktıkları yok. Zaten hoşlandığım var oda olacak gibi değil. Olmayacak duaya amin nasıl diyim ki? Rabbim yine bilir en iyisini. Küfürsüz ve seviyesiz yapın lütfen rica ediyorum.
Kanks tip olarak gayet hoş duruyorsun. Çok yakısıklı olduğun söylenemez ama çirkin asla dğeilsin. Yakısıklıya daha yakınsın. Ayrıca para ekonomi ne yüz nakli için para mı sordun sanki :D
İşte tam sorun burada. Bizim bayanların çoğu : %99 en tepeye bakıyor. :) Anladın sen. Gerçekler acıtır maalesef. Sağol güzel yorumun için.
Rica ederim... Ya bu biraz da karakter gösterip kararlı olmakla alakalı bir durum biliyorsun. Bakma kime sorsak çok güzel bir kadın ya da çok yakısıklı erkek ister. Ama böyle söyleyenleri bile farklı şekillerde etkileyebiliyor insan. Senin elin yüzün çok düzgün mesela sorunu tipte değilde ne biliyim itham ediyorum gibi hissetme diye seçiyorum kelimeleri, farklı yerde araman lazım sanki... DÜnyanın en yakısıklı olsanda beğenmeyecek kişiler olacak zaten...
Kardeşim, fotoğrafa baktığımda seninle ilgili ilk aklıma gelen şey şu oluyor: Sen samimi ve pozitif biri gibi duruyorsun. Bu çok değerli bir özellik. İnsan kendisini yetersiz hissettiğinde genelde kendimizi eleştirmeye yöneliyoruz ama unutma, herkesin değerleri farklıdır. Sadece doğru insanla karşılaşmayı bekliyorsun bence. 👍
O olmayacak dediğin duaya belki de en güzel cevap hiç beklemediğin bir zamanda gelir. Hem ayrıca doğal bir özgüven, her zaman en havalı duruşu sağlar. Gülümsemeye ve kendin olmaya devam et! 🌟 Yalnız değilsin ve burada herkes bir şekilde bir yol arayışında.
Cevap
1Cevap
evet var
Paran varsa bakarlar
Anca öyle zaten. Farkındayım. :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?