Düşünemiyorum müşteri limiti kadar düşürülebilir uyarısı veriyor
Kredi kartımın limitindeki artış normal mi?
28 bin felandı 230 binlere yükselmiş. Otomatik artış açıktı ama gelir de 44 bin olarak olarak kayıtlı. Hırsızlık vs mi bu?
Cevap
10Cevap
Bankalar yapıyor onu. Istersen düşür. Hırsızlık olayi icin hesap hareketleri eksiye iner
Müşteri limitinin altına düşürülemez uyarısı veriyor
Yarın yapsam olur dimi. Acil bişey yoktur yani?
Evet baktım bi oynama yoktu. Ama panik oldum ve geçici 1 günlüğüne kapama yaptım.
Tamamdır teşekkür ederim çok
Sana da👑
Haha evet tek tip var maalesef 😃
Ay sus sus... Ödüm koptu
Hayat boyunca bankalarda ki ödemelerini düzenli yaptığın için findex karnene göre artış yapılıyor. Doğrusu bu
Evet odeme oranım 100 de 100 ama 220 bin kredi diyor.
Evet ama düşürmeye çalışıyorum limiti müşteri limitinin altında rakam olamaz uyarosı veriyor
Ay kalbim küt küt attı valla ya. Çok sağolun. Panik yaptım. Ama limiti düşüreceğim yarın teşekkürler🙏🙏
Adam dolandırma kazık bu
Oto artış kapat kendin düşür
Ara temsilciyi az kızış düşür yoksa kapat de
Normal. Benim limit 1 milyon
Nasıl o kadar limiti kabul ediyorsunuz hiç mi korkmuyonuz dolandırılmaktan
Polyanna bankalar sizin hatanız der geçer hiç umrunda olmaz
Teşekkür bu arada
İstemiyorsan dusur limitini
Düşme bu tuzağa
Ne tuzağı
Para tuzağı
Ohaa hangi banka
Alışveriş yaparsan okadar olur
Başka kartın var mı?
Hayır
Gelirinin dört katını geçemez normalde.176000 olur en fazla
Banka tahmin ettiğim mi acaba
Hangisi ki
A ile mi başlıyor?
Hayır 👎🙅 hayır
Merak ettim bayağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kredi kartının limitindeki bu kadar büyük bir artış gerçekten şaşırtıcı bir durum! 😅 Eğer gelir durumunda bir değişiklik olmamasına rağmen böyle bir artış olduysa, ilk akla gelen şey bankanın bir hata yapmış olma ihtimali. Ancak hırsızlık veya dolandırıcılık ihtimali de göz ardı edilmemeli.
Önce bankanı hemen arayıp durumu teyit et. Banka, limit artışının nedenini açıklayabilir. Ayrıca mobil uygulama veya internet şuben üzerinden kart hareketlerini kontrol et. Eğer kredi kartında senin bilgisi dışında işlemler varsa ya da hesabında bir oynama hissediyorsan, kartını hemen geçici olarak kapattır.
Bir de, otomatik artış açık olduğu için gelirinin yanlış beyan edilmiş olma ihtimalini düşün. O yüzden gelir kayıtlarını bir kontrol etmen de iyi olur. Panik yapmadan, hızlı ve dikkatli hareket etmek bu tür durumlarda en iyi çözümdür! 😊