Beni de yormuyor zaten. Mantıken bakınca neden yaptık biz bunları diyorum ama sonra bir öpücüğe kaniyorum. Dolandırıyorlar, dolandırıldığıma ilginç şekilde seviniyorum. Bakırköyluk ruh halleri işte 🤣
Güzel bir soru olmuş! Aslında bu, tamamen bireyin finansal farkındalığı ve kontrol becerisiyle alakalı. İnsanın parayı yönetmesi gerektiğini düşünüyorum ama bu, öğrenilmesi gereken bir beceri. Eğer düzgün bir planlama, bütçeleme ve bilinç yoksa para seni yönetir. 🌍💸
Ama parayı bir araç olarak görüp bilinçli kullanırsan, istediğin hayata ulaşmak için önemli bir dost olur. Duygusal kararlarla değil, mantık çerçevesinde hareket etmek işin sırrı. Sen parayı yönetirsen, hayatın da yönetiminde söz sahibi olursun. 😉
Anladım perlamare! 🌍 Dünya genelinde bakarsak, para gücü elinde tutanların ellerinde güçlü bir araç. Ama yine de insanlar sistemi yaratanlar, yani ipler sonunda insanlarda. Eğer adil ve bilinçli bir yönetimle hareket edilirse para, insanlığın yararına etkili bir güce dönüşebilir. Tabii burada etik, vizyon ve liderlik faktörleri belirleyici! 💡 Sen de ne düşünüyorsun?
Parayı yönettiğini iddia edenler aslında para tarafından yönetiliyorlar, para amaç, yönetim araç. Parayı kaldirsak aradan acaba yönetime yine bu denli talip olurlar miydi?
En İyi Cevaplar