Dikkatli olun erkeklerden özellikle para isteyen erkeklerden?

Arkadaşlar benden iyi ml olan yok bu dünyada uzatmadan anlatıcam

Bir uygulama dan tanışıp bana baya samimi gelen adamdan (adamda olsaymis) bahsedeceğim size arklar tanışalı 1 sene olucaktı ve o kadar ilgi gördüm ki her konusunu anlatiodu bende çok ama çok samimi geliyodu birlikte oyun oynayip görüntülü konusurduk daha sonrasında sevgili felan birbirimizi sevioduk (güya) zaman ilerledikçe bana borçlarından bahsetti sonra sana odicem demeleri ilk önce küçük meblağdan başlayıp büyüye gectik oda şöyle ilerledi beni çok tehtıt etti ve çok korktum cinsel anlamda beni çok zorluodu daha sonrasında alabilirim ümidiyle bekledim beklemek iyi olmadı daha kötü olmaya başladı bu sefer aileme yöneldi altınları var mı oylamaya çalışsam da beni yakaladı tehdit etti ve verdim altınları felaket biçimde pişmanım onu vermek zorundaydım artık kendimi iyi hissetmeyip sürekli devam ettiriodum alabilir ümidiyle ama nafile daha sonra olaylar artık yavaş yavaş patlayınca aileme anlatmak zorunda kaldım ve ailemle aram açıldı gerçekten mental sağlığım çok bozuldu sonrasında polise gittik hiç bir şey çıkmadı neredeyse şikayet edilileli 8 ay felan olup kendimi hiç iyi hissetmiyorum lütfen ama lütfen para konusunu açan erkeklerden uzak durun herkesi uyarın (keşke erken anlatsaydım diyorum sürekli kendimi çok kızıyorum bu konuda artik yapıcak bir şey yok gibi düşünüyorum) olan sadece bizim gibi kızlara ve ailelerimizin arasi bozuldu o şahıs da başka av buluodur belkide bulmuştur sefasını cekiodur hakkimida helal etmiyorum düzenim berbat oldu psikolojim bozuldu

Dikkatli olun erkeklerden özellikle para isteyen erkeklerden?