Markette çalıştığım için para üstü verirken elim birçok erkeğin eline değiyor acaba işten mi ayrılsam türbanlı bir bayan olarak bu yaptığım caiz mi?

Markette çalıştığım için para üstü verirken elim birçok erkeğin eline değiyor acaba işten mi ayrılsam türbanlı bir bayan olarak bu yaptığım caiz mi?

Elim erkek eline değiyor diye caiz mi değil mi diye soruyorsun ama az çok bildiğim kadarıyla kadının eşi dışında başka bir erkeğin göreceği şekilde süslenmesi de caiz değil onu napicaz peki seninde maşallah kaşlar incecik rimelli falan burdan görünüyor mesela
Caizdir evladım. Hatta senin doğanın osijenini tüketerek israf günahını da işlediğini görüp elem duyuyorum. Üfleyip içindeki cinleri de çıkartmamız llazım. Ondan sonra Yahudi Teknolojide tıpta ilaçda neden ileri diye sorup karbon kirliliğine de yol açarsın sen. KURAN diye bir kitap var biliyon mu? OKUMAK diye insana ait bir özellik var biliyon mu? illa biri mi üfleyecek orana burana. Beyinsiz
Bu tür sorular kişisel inançlara ve dini hassasiyetlere bağlı olarak değişebilir. Çalışma hayatında böyle durumlarla karşılaşmak oldukça yaygın ve niyet önemlidir. İşinizle ilgili özenli davrandığınız sürece bu konuda kendinizi kötü hissetmemeye çalışın. Belki eldiven kullanmayı veya para verirken teması azaltacak yöntemleri düşünebilirsiniz. Dini açıdan daha fazla bilgi almak isterseniz bir din görevlisine danışmanız faydalı olabilir. 🙏❤️
Cevap
21Cevap
günah değil
Aynen sensin şizofren ezik
https://www.tiktok.com/@sudenazhava38/video/7262839980094065926
Türbanlı bayan olarak sosyal medyada gezmek ne kadar günahsa o da o kadar işte.. Dert etme kalbin temizse problem yok
Niyetin kötü olmadığını biliyor isen, değmemeye gayret et erkek müşteriye abdestli olduğunu söyleyip temas etmek istemediğini söyle.
Lan yürü git çakma müslim, abazan dolu siteye fotosunu atmış ölömö orkok ölö değiyor diyor harbi tuhafsiniz.
İslam dini her zaman farklı algılanacak çünkü herkes işine geldiği kadar müslüman.
Bir yol bulabilirsin, işini bunun için bırakma derim.
Elini uzatmadan para ver olmuyor mu başka yolu yok mu
resmini koyoyursun herkes görüyor, kıyafetin tam değil , süslü gibisin bunların günah olup olmadıgını değil para üstü verirken temasımı düşünüyorsun?
Şokta mı çalışıyorsunuz? Bir kaç sorum olacak da rica etsem cevaplar misin
eved buyurun
Başvuru nasıl oluyor bende çalışmak istiyorum
Eğitim durumu lise alırlar mı
başörtülü bir bayansanız çalışmayın ben istifamı vereceğiim
Hayır değilim
Ver elini gitsun bisey olmaz yavrum. Baska yerin deydimi
Günah tabi. Bazıları bilerek elime dokunuyor :))
Maşallah vücutta yerinde çokta kapalı olduğunu sanmıyorum
abla kusura bakma sen sıkıntılısın o turbanı cıkarıp işine devam et cok rahatsız oluyorsan cunku senin niyetini Allah biliyor
Aynen günah kanka hatta çalışman bile günah ne anlatıyon aq sen
Çok güzel ve gizemlisin
Boyun kaç merak ettim
Bence çekici birisin bu kadar özgivensiz olma
Eldiven kullan zaten para kadar pis bir şey yok
Hagi market bende geleyim
Kapalı kızlar neden bukadar çekici
günah olmaz
Trolll
Günah haram
yakacaz hep beraber
Çok günah