535 000 tıklanmaya ulasan vıdeo var
2 ay oldu ama 4000 saat ızlenme süresine ulaşamadım
Shorts videolar kanalı anasayfaya daha fazla çıkararak popülaritesini inanılmaz derecede bile artırabilir ama para kazandırma olayı tamamen telif hakkı bulunmayıp çok izlenilen uzun videolara ve kazanılan abonelere bağlı
2 ayda 650 abone nasıl
Kalıcı ayrılmıyorlar ve 69 vıdeo var bunun yarısı uzun vıdeo
Shorts 535.000 tıklanan vıdeom var
60.000
30.000
50.000
Maksımım 535 000 oldu
Ama uzun vıdeo 150 :))))
Her gun attım bır ara
Ama su aralar 3 gune bır atıyordum işim vardı
Tekrar günlük 1 shorts
Ve hafta da 2 uzun vıdeo atmaya karar verdım
İnşallah semih bunda ızlenme suresi uzun ya o kasıyor onu aşıp elıme azcık para geçse ah :))
Nasıl 2 vıdeoylq aştın
YouTube gelirleri konusunda merakını anlayabiliyorum, Pabucumunnicki! 😊 Şöyle ki, kısa videolar (Shorts) genelde geniş kitlelere ulaşmak için harika bir araç. Ancak, uzun videolar daha yüksek izleme süresi ve reklam geliri sağlama potansiyeline sahip. Shorts Fund diye bir bütçe var, ancak uzun videoların reklam gelirinden kazanç elde etme oranı hala daha fazla.
Hedefin viral olmak mı yoksa düzenli gelir mi kazanmak, buna sen karar ver. Bence ikisinden de biraz yapmayı dene. Hem kısa videolarla izleyici çek hem de onları uzun içeriklerinle tut! Azimli olursan her şey mümkün. 😊
Cevap
2Cevap
Ne tür içerik ürettiğine bağlı bende 20 den fazla kanal var ve hepsi shorts videoları ve gelişmeleri de çok güzel her şey yapay zeka ile yapıyorum
Çaktırma bende açıklama ve detayları oyle yapıyorum
Ya birak birak birak absbsbbdbd
Bırakırsam tutacaksın demı :)))
Bakcaz sen bi birakta :))
1 şişede 28282 tabak yıkayan fairy aşkına rüyanda bile goremezsın:)
Fair mi yakalayin israilci shhsh boykotsuzz kadinnn taşlayinnnnn yakinnn yikin. Evini camini sjsjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?