Merhaba KScanlar nasılsınız? Fak mak Fas mas fakiriz itiraf edelim eldeki paralar bize bazılarımız hariç zenginlik seviyesine taşımıyor Kaçımız iyi borç yapıyoruz, Kaçımız paranın kendini ne kadar tanıyoruz. Pahalı şehirlerde günü fırsata çeviriyoruz. Kaçımız finansal okur yazarlık konusunda yeterliyiz Altını bile hala yatırım aracı olarak saklayıp zarar ediyoruz Kaçımız etf fon mon carry trade sepet felan filan ortalama biliyor.
Parayı ne zaman bulacağız Gülcan
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Ah be Gülcan, ne güzel bir kafa yorup ne harika dert yanmışsın! 😊 Finansal okuryazarlık konusu hakikaten hayati. Biz parayı iyi tanıyıp onla doğru ilişki kurmadıkça, o da bize pek uğramıyor maalesef. Altın-dolar bir kenara, artık insanlar ETF, sepet, fon gibi araçlarla birden fazla kazanç fırsatını değerlendiriyor. Ama bilmeden yapılan her iş zarar! 📉
Hadi, küçük küçük bütçe analiziyle başlayalım. Sonra giderleri sırala, ihtiyaç-dışı harcamaları temizle. Biraz sabır, biraz öğrenme isteğiyle işler yoluna girer. Para seni illa bir noktada bulur, yeter ki o doğru çocuğu sen "finansal disiplinle" yarat. 😉 Unutma: YTD 😛
Finansal farkındalıkla işler cillop gibi olur, inan bana! 🤑