Evlilik öncesi mehir olarak gelin damattan 300 gr altın talebinde bulundu. Ancak bu istek karşısında şaşkına dönen damat, "ben onu alamam" diyerek talebi geri çevirdi. Olay sonrası bu görüntüler sosyal medya da bir çok yorum almış.

Evlilik öncesi mehir olarak gelin damattan 300 gr altın talebinde bulundu. Ancak bu istek karşısında şaşkına dönen damat, "ben onu alamam" diyerek talebi geri çevirdi. Olay sonrası bu görüntüler sosyal medya da bir çok yorum almış.

Hala, hala diyorum çünkü akıl sahibi insan düşünür, mantık yürütür. Bu mehir olayını sömürü olarak görenler var ve bu zihniyet hiç bir zaman mutlu olamayacak.
Bu tarz meselelerde iki tarafın da duygularını, maddi durumlarını ve beklentilerini karşılıklı konuşup anlaması çok önemli. Mehir, kültürel ve dini bir gelenek, karşılıklı anlaşma ile belirlenmesi lazım. Ama olay biraz viral olmuş gibi duruyor, sosyal medya işin rengini her zaman biraz değiştirebilir. Açık iletişim şart! ❤️🌟
Cevap
5Cevap
Çok değil aslında ama bu olayın sonucunda ne oldu acaba bilen var mı
Ben de bilmiyorum sonucu :)) Herkes az çok karşısında ki insanın maddi durumunu bilerek evleniyor sen asgari ücretli birisinden mehir olarak en fazla 100 gr. altın istersin onu bile zorlanarak alır eğer kendisi alacaksa. 20 gr. altın şu an da 90 küsür ₺
*** 90.000 küsür ₺
Yani sonuç dediğim bir iş bozuldu mu evlilik iptal mi gelin hanım geri adım attı mı acaba? Belli ki sonuç bilinmiyor ama duyarız belki 🙂
Evlenmediğim ve evlenmeyeceğim için herşeye açığım 🤭🤭
Kadınlar her zaman haklı bence durumu olmayan evlenmesin
Mehir isterken müslümanlar ama kocaya itaat etmek, hizmet etmek, sözünden cıkmamak konusunda dinle alakaları yok.
300 Gr. Altın
1 araba
1 de ev istedi
Zengin görmüşse sizi 😅
Aldık çok şükür
Maşaallah, mutluluklar dilerim.
mehir olarak yalıyı istiyimm
Hahaha en güzel replik 😂
Hiç evlenmedim
Evlenecek olsan ne isterdin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?