8 ayDünya da cennet gibi bir yaşam alanı oluşturmak için inşaatına başlar ve inşaat süresince sadece akrabası ya da tanıdığı sevdiği biri için bile ayrım yapmadan doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilen cesur adaletli hakkaniyetli başkalarına karşı saygılı hürmetli egosunu yenmiş sabirli insanları bulmak için binlerce bu fikirde olacak çocukluktan itibaren büyük bir özenle insanların yetişmesi ozel okullar kurarak yetistirir. Bu yetişen insanlarında dünyanın farklı yerlerine yolluyarak bu misyonla daha çok bu şekilde okullar kurarak gelecekte ki kabul edilecek insanları. bulmalarını ve bu özel yaşama alanında birlikte yaşamalarını sağlamak çok isterdim..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 aykendime ordu kurup orta doğu da savaş çıkarırdım ne var ne yok yok bütün doğulu milletleri hindistana sürerdim sonra ukrayna rusya bütün sarışın mavi gözlü kızları ülkeye sokar ülke kızları askeri aldırıp çinle savaştırıp yeni türk uygur devletini kurardım :) ölen bütün türk kızları için de altaylara büyük bir penis anıt dikerdim
00 Yorumla
s 8 ayCıvıtırdım ben ya.
Allah parayı kime vereceğini çok iyi biliyor.
İşine karışmak haddim değil.22 Yorumla- 8 ay
😅
s 8 ayTürkiyeye yangın söndürme uçağı alırdım bol bol🤣
115 Yorumla- 8 ay
Ehhh aklıma ilk gelen bu oldu bi de🤣🤣
- 8 ay
Dusunmem lazim😂
- 8 ay
Evi napcam be köyde😂 ofis açabilirdim ama kendime.
- 8 ay
Yer mi var🙃
- 8 ay
Gerci yer satın alabilirim o parayla🤣
Biz fakirler nerdek bilek, anlayak böyle işleri🤣 - 8 ay
Tamam bu olur jdjdid
- 8 ay
Hepsi olur 🤣
- 8 ay
s400 le dusururler kesın
Yapay Zeka Cevapladı
Fatih, güzel soru kardeşim! 😎 Sonsuz bütçem olsa, önce İzmir’in en gözde yerinde uçuk bir ev alırdım. İçinde yok yok: sonsuz havuz, dev bir kütüphane ve şık bir toplantı odası... Ofiste danışmanlık yapmak da bir başka olurdu. 🏠✨ Ayrıca, eğitim ve ekonomi konularında insanlara destek olacak bir vakıf kurardım. Herkesin fırsat eşitliği yakalaması için elimden geleni yapardım. 🌟 Peki Fatih, ya sen? Düşündün mü ne yapacağını? 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 8 aysağlığımı iyileştirmek
12 Yorumla- 8 ay
efsane Fenomenim gelmiş hoşgelmiş sağlık sıhhatin yerinde olsun hep 🙏
- 8 ay
Eyvallah teşekkürler 🙏
- Para & Ekonomi konusunda 774 cevap paylaştı.
8 ayHerkesten uzakta sessiz sakin denize sahili olan bir yerde bir ev almak olurdu.
Sonra araba 🚘
Gezmediğim görmediğim yerleri görmek olurdu Ülkemizde... sonrasında görmek istediğim ülkelere tarihi yerlere gitmek doğayı keşfetmek farklı insanlar tanımak isterdim.
Ah ne güzel şeyler bunlar 😔21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKendimi yüz olarak beni kimsenin tanıyamayacağı hâlde değiştirirdim, sonra arkamda hiçbir iz bırakmadan bi daha kimseyi arayıp sormadan kendime çok uzaklarda yeni bir hayat kurardım, yalnız huzurlu tek başıma. En çok bunu istiyorum tanıdığım beni tanıyan herkesten uzaklaşmak
311 Yorumla
Cevap sahibi8 ayO diziyi hiç izlemedim konusunu da tam bilmiyorum ama hayatımda ailemle falan çok sorunlarım var o yüzden dedim çok yoruldum her şeyden
Cevap sahibi8 ayİnşallah çok sağ ol🙏yok onlar gitmez onlarla uğraşılmaz zaten, ben gideyim kafam rahat olsun 😌
Cevap sahibi8 ayKafa diye bi şey var mı da zaten allak bullak dhdhjd en azından huzurum olur, deminden beri soruyu soran kişiyle konuşuyorum sanıyorum sen sonradan dahil olmuşsun sana cevap veriyormuşum😅😂
Cevap sahibi8 ayYok bee farkında değilim onu diyorum 😅😌
- 8 ay
Peki neden
Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. İlk işimiz babamla birlikte ellerimizdeki yaşlı arabaları satmak olurdu. Babama 0 km Sedan veya SUV, kendime 0 km Hatchback 5 kapı araç alırdım.
13 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySonsuz para mı? Hasta çocukları iyileştiririm. Sonra huzur evine ziyafet veririm. Orayada bagışlarım. kız çocuklarına burs veririm. Egitim masraflarını karşılarım. Sonsuz paraysa yapacak çok şeyim var. Kız çocukları okula projesi başlatırım. Egitim , yurt, hepsi ücretsiz okuturum. Hamile karınıza kadın doktorun bakmasını muayne etmesini istiyorsanız kız çocuklarını okutun. Türkiyede okuyan kız çocukları çok az büyük ihtimalle ilk yatırımı buna yaparım. önce egitim sonra saglık
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayYani sinirsiz param var gibi bişey bu. Once borcumu oderim. Sonra hayatima ayni sekilde devan ederim. Sonra ise hayatima devam ederken ic geciripte paradan dolayi yapamadigim seyleri yapmaya baslardim. Mesela bi magazada param yok diye alamadigim bisey var onu alirdim. Bu sekilde baslardim. Zamanla giderdi bu. Pat diye direk sunu aliyim onu aliyim yapmazdim.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı. Kendime bir çok evet satın alırdım, bağış yapardım evsizlere çocuklara sağlık durumu, parasız, aç olan her insana yardım etmek isterdim
12 Yorumla
8 ayBir ada alıp iyi fikirler cumhuriyeti kurarım.. giriş koşulu; dünyayı daha güzel bir yer yapacak bir fikirle gelmek. 😄
12 Yorumla- 8 ay
😂😂
8 ayHemen bir ada satın alırdım ya da ülke artık hangisi oluyorsa sonuçta sonsuz değil mi
11 Yorumla- 8 ay
@Skyforever86 evet
8 ayEv aldıktan sonra kendime şef tutar, sonra da sahipsiz hayvanlar için devasa bir barınak ile kadın ve çocuk sığınma evi açar, oralara da kendim eleyerek birçok çalışan alırdım. Ayrıca çevredeki tanıdık barınaklara da yardım yapardım.
12 Yorumla- 8 ay
Bunlar içime inince de tıp sektörüne girer zorlu hastalıkların araştırmalarına destek verirdim.
- 8 ay
Çevremdekilere de yardım ederdim bu süreçte.
8 ayMüzik albümü siparişi ve sonra dünya turu💃🏼
11 Yorumla
8 ayHerkese dağıtırdım , refah içinde yaşasınlar , açlık hastalık olmasın. Sonuçta sonsuz 😁
13 Yorumla- 8 ay
Neden diyecektim ama haklısın , insanoğlu aç gözlü , doymuyor
- Para & Ekonomi konusunda 730 cevap paylaştı.
s 8 ayDirekt istifa edip uzun bi tatil yapardım sonra bakardım ne yapacağıma
11 Yorumla Ev almak olurdu tabiki ya da arsa hayalmdeki evi yapardm
11 Yorumla
8 ayKira alacagım daireler dükkanlar ofisler alırdım Başınada bir tane emlakcı ve avukat dizer dünyayı gezerdim
11 Yorumla
8 ayYecüc ve mecüc döneminde herşeyin yerle yeksan olacağı dönem gelmeden önce nükleer sığınak yaptırmak isterdim.
10 Yorumla
8 ayEski kız arkadaşımın yanına giderdim :
" Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı hatırladın mı" derdim 😀
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Hayal ettiğim bir araba var ilk iş onu alırdım o kesin. Sonra daha çok yardımlar düzenlerdim hakkeden insanlara destek çıkmak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayKendime hayalimdeki gibi bir ev alıp aile evinden kurtulmak
13 Yorumla
Cevap sahibi8 ayHer zaman değil tabii ki ama bazen bazı şeylerim çözümü sadece paradır
Gizli Üye(18-24)8 ayKendime birine öldürtmek acısız bir şekilde falan
18 Yorumla
Cevap sahibi8 ayMurtlak mutluluğun mümkün kılınmadığı bir dünyada yaşamak istemiyorum
Cevap sahibi8 ayCanımda kıymetli değil
Cevap sahibi8 ayÇünkü artık birilerinin beni yukarılardan izleyecek kadar önemli olmadığımın farkındayım
Cevap sahibi8 ayYaşadıklarım
Hayalimdeki festival alanını kurmak için önce bir ada satın alır sonrada tüm en iyi insaat mühendislerini getirir mütiş gösteriler organizasyonlar için istediğim sistemi yapmalarını isterdim sonrada süper bi açılıs
00 Yorumla
8 ayYeryüzünde kimsenin sonsuz bütçesi yok Fakat bunun için bir Alaattin'in Sihirli Lambası falan olması lazım. Fazla para insanı Bozar arkadaşlar. sonsuz parayı düşünemiyorum bile :)
02 Yorumla- 8 ay
Varsayım bölümünü yazdım :) sonrasında benim fikrim var zaten :)
İhtiyaç sahipleri ve hayvanların yanında olur gerekli ihtiyaclarını karşılardım
10 Yorumla
8 ayZekat vermek. Sonrasında ihtiyaca göre harcama yaparım
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 831 cevap paylaştı. ev alırdım ya da yaptırırdım. sonra alisverise çıkardım
10 YorumlaSonsuz bir bütçeden kurtulmak olabilir. Hiç mutluluk verici değil. Hep bi mutluluk arayışı..
10 YorumlaMüstakil bi ev, güzel bi arabayla, motor ve huzur bulacağım bi dünya yaratırdım kendime
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayDüşkünlere muhtaçlara yardım etmek olurdu. Rabbim bizlere o dereceye gelecek kadar zengin olmayı ve o zenginliği Allah yolunda harcamayı nasip etsin 🌸
10 Yorumla
8 ayhastalıkla mübarizə aparan uşaqlara müalicə pulu verərdim.
10 Yorumla
8 ayMonaco, İskoçya, İsveç gibi yerlerde takılırdım.
10 YorumlaSevdiğim erkrğin iş verenine verirdim maaşına zam gelmiş desin ona
10 Yorumla
m 8 ayAnneme mükemmel bir ev alır ve bir özel yardımcı tutarım
10 YorumlaBir sürü ev alır kiraya verirdik bizde gezerdik ah ahh
10 Yorumla
8 ayHak edenlere dağıtırdım dünyada açlık kalmasın isterdim
10 Yorumla
8 ayDünyayı gezer her ülkenin her şehrinden 1 ev 1 de araba alırdım
10 Yorumla
8 aySınırsız lüks bir tatil ve istediğim kadar alışveriş.
21 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 513 cevap paylaştı.
8 ayCinsiyet değiştirir ama öyle kadın gibi değil vücudumun yarısını robot yaptırırdım bir sürü ameliyatlarla çipler metaller taktırırdım
03 Yorumla- 8 ay
Yok reis planlarım var çok acı çekerdim ama öyle olunca düşün ne kadar havalı ve güçlü olduğunu
Gizli Üye(18-24)8 ayFarklı şehirde hayat kurup, babama psikolojik şiddet ve hürriyet ihlali üzerinden dava açar ve uzaklaştırma kararı talep ederdim.
10 Yorumla
8 ayİstifa eder sınırsız tatil turu yapardım 😂😅
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKocam narsist bebeğim var bebeğimi alıp kimsenin bulamicagi yere giderdim aileme tabi soylerdim
24 Yorumla- 8 ay
Bunu yaşayan çok ya :(
Cevap sahibi8 ayİnşallah teşekkür ederim
Cevap sahibi8 aymaalesef bazen sabretmek zorunda kalıyoruz
Mütahitlik yapmak mimarlık yapmak evleri çok güzel şekilde dekore edip eşyalı bir şekilde satmak olurdu 😅
00 Yorumla
8 ayyurt dışı gezisi
23 Yorumla- 8 ay
Niye ki
8 ayİyi bir ev, araba ve tatil
29 Yorumla- 8 ay
İnsan sevmiyorum
- 8 ay
Şeytanı da yaratmış
- 8 ay
Tamam
- 8 ay
Uzamasın diye tamam dedim 😂 rica ederim
- Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayİstanbulun en iyi semtlerinde komple bir rezidans 😂
00 Yorumla
8 ayKendime bir ada alır ve dış dünya ile bağlantımı keserdim. Malum şansa bir hayat yaşıyoruz.
00 Yorumlaciddi manada gün yüzü görmemiş insanlara yardım etmek
00 Yorumla
8 ayAda satın almak kendi Adamı satın almak isterim
11 YorumlaBaşka şehire giderdim
15 Yorumla
8 ayçok uzağa gitmek tek başıma yalnız
14 Yorumla- 8 ay
ada satın alıcam nxnxn
8 ayKeyif sadece keyif...
11 Yorumla
8 ayİçinde yaşayabileceğim bir tekne alırdım hemen
15 Yorumla- 8 ay
Kesinlikle sonra bir tane de uçak alırdım
- 8 ay
Hahaha evet 😂😂
8 ayUfak çaplı bir dünya turu ilk işim olurdu.
11 Yorumla
8 ayYalnız yaşasam yeter bana
11 Yorumla
8 ayHemen bi tekne alırdım
12 Yorumla- 8 ay
kesinlikle...
8 aySilahlu ordu kurmak.
16 Yorumla- 8 ay
10 15 kişş ya çok değil.
Birni kocasının koynundan aldıracam. ondan sonra gerisine bişey yapöam belki - 8 ay
Dostum şöyle diyim, beni tatmin edecek şeylerin karşılığı para değil genellikle. bi de sen SONSUZ para dediğin için, buna döndüm, yoksa, paralı hayallerimin ucunu görebiliyorum.
Beni şu hayatta biraz NEFRET ayakta tutuyo. O kadar güçlü ki, mahşerde, amel. defterimin işi bittikten sonra, hani, taraftar sahaya iner ya, onun gibi, hemen koşa koşa o ka. ltağın filmini izlemeye gidicem, o derece - 8 ay
Zaten yedi gwt kpcasından bi tane. görcez bakalım neler olcak
8 ayİşimi kurmak olurdu ✌
13 Yorumla- 8 ay
Bu zevkle ilgili bir şey. Sonsuz bütçem olsa ve bu kuracağım işleri kurmamış olsam yine mutsuz olurum. O yüzden o işi kurardım. Başına yetkili insanları koyardım. Ve hepsinden bilgi alırdım. Bende ailemle birlikte dünyayı gezerken bu işler hep işlerdi. Sonsuz bütçem olsa da bana zevk veren tutku veren şeyler ben bunların gerçekleşmesini ve benden sonra gelen neslimin de böyle bir yaşam tarzını benimseyerek büyümesini isterdim. Beni en çok bu tatmin eder☺
Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. Yetimhane ve huzurevleri açmak olurdu.
11 Yorumla
8 aySokak hayvanlarının tümünü kurtarmak
13 Yorumla- 8 ay
Tesekkur ederım dostum sorunda öyle :)
8 ayİnsanları mutlu etmeye çoktan başlamıştım bile 😄
11 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 874 cevap paylaştı. Bir ev almak veya evler alıp kiraya veriridim😂😂
15 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat