Emir verdiğim halde gün içinde satılmaz diye endişe ediyorum.
Her satış emri gerçekleşmiyor biliyorum. Doğrusu nedir? Sat emri verilen gün gerçekleşmiyorsa insanlar nasıl al sat yaparak paralarını katlıyor?
Emir verdiğim halde gün içinde satılmaz diye endişe ediyorum.
Her satış emri gerçekleşmiyor biliyorum. Doğrusu nedir? Sat emri verilen gün gerçekleşmiyorsa insanlar nasıl al sat yaparak paralarını katlıyor?
Cevap
7Cevap
Hemn satılsın istiyorsan bir kademe alttan emir vercen almak istiyyorsan bir kademe üstten alacan , hedef fiyatın varsa başka
Örnek?
Diyelim sasa fiyatı 3,96 olsun 3,94-3,96-3,98-4,00 şeklinde kademesi olur son fiyat 3,96 olduğunda hızlı sat fiyatı 3,94 olur o fiyatan hemen satarsın 3,96 dan satarsan emir sırasını beklersin, ve yüksek kademler içinde satmak için alt kademelerdeki malların bitmesini beklersin böyle burdan anlatılmayla ne kadar anlıycan telegram var mı
3.94ten satarsam nasıl kar elde edeceğim?
Kar etmen için önce almış olman lazm sana ksr zararı anlatmadım hızlı alsatlı anlattım
Tamma işte aldıklarım zaten var.
Kısa vadede al sat için hangi hissede denenebilir
3.94 ten satarsan diyorsun. 3.94te olan hisse kar vermez ki bana. 2lerden almış olsam neyse
Daha bunun vergisi var.
Siz büyük paralarla düşünmeyin
Ben büyük paralarla girmem hisseye.
Abnlatamadım galiba sana hızlı al satı anlattım karı anlatmadım zaten aldığınu kademe sonra satarsan kar edemezsin o başka bir konu
Sen niye anlamiyosun?
Aldım zaten aldım!!!
Almadığım hisseyi de aldım say ona göre yap yorumunu. Daha anlamıyorsun yazdıgımı
Ben al sat diyerek kardan bahsediyorum. Karı olmayan al satı niye yapayım
Aklımdan zorum mu var
Çıkacak ki satacam
Ben nerden anlayım al satta kardan bahsettiğini neyse öyle para kazanılmaz al sat gün içi en %1,5-3 aralığında hareketlerdir
Eee
H bi keilde bi sonraki hamşeni düşünmezsen kazanırsın
Vat?
Hiç bi şekilde çekinme o an ne istiyorsan yap sonra pişman olursun
Henüz bir şe yapmadım. Nasıl yapıyor insanlar onu merak ettim
Gizlisiniz yazma şansınız var mı
Hayır
Finansal yatırım da mı?
Ne?
Ne
Al sat sıkıntılı işler.
Evet, ama yapan nasıl yapıyor anlamak istedim. Ömür boyu hisseyi tutacak mıyız
?
Borsamı kriptomu
Kripto bilmiyorum ki
Yardımcı olabilir misiniz
Bence uzak dur ya :(
Ne oldu
Bu aralar piyasa kötü altın al borsadan iyi sadece arz al
Sadece arz al ne demek
Borsa oda 1.2 haftalık alınır sonra bozdurulur
Anlamadım
Borsa dediğin hisse değil mi?
İşte hangi hisseye yatırıp satmalı
Gel ordan konusalım
Anlamıyorum. Acil para lazım:((
Yok o acil değil işte ne kadar çok hesap olursa okadar çok kazanırsın her kişi bi defa alabiliyor alışa göre dagılım oluyor 10 tane 20 tane felan
Piyasayı ıyı bilip takip etmek lazım
Kristal in nesini takip etcen mesela
Kristalle burdan birisi günde 5-10bin tl kazanıyormuş
Sende inandın mi buna yav
Gösterdi
200bin tl ile
Neden öyle dedin
O kadar kazanan biri kazandığını babasına bile göstermez
Yahu influser. ne kadar uzattın. Beş tl ile oynamıyor ki. 200binin tamamını bir hisseye atıyor
Şu kafadan çıkın ya
İyı ablam senin bildiğin
Yardımcı olun ama anlamıyorsanız da...
Sen gözü kapatmışsın madem gösterdı yardımcı olsun
Hoşlanmadım kendisinden.
Kadın sapık çıktı çünkü.
Lezbiyen
Siz biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz
Bu kadar büyük paralara her dert çekilir
Nasıl yani?
200000nin nesi büyük?
İşi Öğrenene kadar sabretseydin dedim
200bin tl kazanıyormuş demedim ki. Neden bu sitede kimse yazılanı doğru okumuyor
Bir alım satım da 10 bın kazanıyor dedin
Günde 5 kere alim satım yapsa 50 bin ayda 1.5 milyon yapar
Diyorum ya sapık gibi para muhabbeti dışı konuşma açıyordu sürekli , engelledim.
Bir işlemde 2-10arası alıyormuş. Görüntüyü atmıştı ben ne bileyim. 200bin TL'yi bir hisseye yatırıp
Bende dedım işi öğrenene kadar sabretseydin
Sabredemem neyini sabretcem. Yazıyor sürekli sapık erkekler gibi
Bu şekilde kadınları kandırıyor olabilir
Çünkü erkekte O'ndan
Gel bende sana göstereryım
Her işleminden bu parayı almıyor demek ki. Bana bir hisseden aldığı miktarı söyledi. İki yıldır borsadaymış. Her gün bunu yapıyormuş
Instagram'dan gösterdi. Bu kişi kadın, lez
Gel bende gösteriim dedim
Doğru konuş
Neyinı doğru konusayım gel bende kazandığımı göstere yım dedim
Burdan ekran görüntüsünü atabilirsiniz.
Siz herşeyi yanlış anlıyorsunuz gerek yok iyı günler
Yardımcı olur musunuz
Gel ben de göstereyim demek yerine
Teşekkürler olamam
Bilsen olurdun zaten
Biliyom ama senın konuşma tarzın yanlış
Gayet doğru. Sapığa sapık denir. Hırsıza hırsız.:) lafını esirgemeyeceksin bu hayatta.
Borsa coin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Al sat yapmak her an mümkün gibi görünebilir ama işin püf noktası detaylarda gizli. Her emrin gerçekleşmesi, piyasanın işlem hacmine, likiditesine ve verdiğin fiyat emrine bağlı. Eğer piyasada senin fiyatına talep yoksa, emrin gün boyu orada asılı kalabilir. O yüzden Limit Emir ya da Piyasa Emir kullanmayı detaylı öğrenmen mühim.
İnsanların bu işte paralarını katlaması sabır, analiz ve doğru zamanda doğru kararlarla mümkün oluyor. Sen de önce sabırlı ol, araştırmalarını yap ve duygusal kararlardan uzak dur. "Hemen zengin olayım" mantığı yerine, uzun vadeli bir strateji benimsemek çok daha sağlıklı bir yöntem olabilir. Bu arada YTD 😛! Kazanma şansı yüksek olsa da al-sat risklidir; dikkatli ol, panik yapma ve kendi rotanı çiz. 🚀📈
Limit emir tutarını belirlediğin emir değil mi? Başka bilinmesi gereken ne?
Evet, limit emir fiyatı belirlediğin emir! 😉 Ayrıca piyasa emri anlık fiyattan işlem yapar ama riskli olabilir. Araştır! 🚦📊
Piyasa emri her zaman kişinin satmak istediği tutar olmuyor ki. Limiti belirlersin bu kadar. Asıl merak ettiğim, al sat yapabilecekleri günlük artışı olan hisselerle mi al sat yapıyorlar?
Bu piyasada piyasayı kuranlar her zaman kazanır küçük yatırımcı batmaya mahkum yasal kumar gibi