Ben paragöz muyum?

Merhaba, üç yıllık bir ilişkim var sevgilim işçi kadrosunda bende memurum düz. Neyse bu beyfendi işte evlenirsek ev alırsak senin maaşın çok ev almak icin kullanırız bende evi gecindiririm dedi gayet makul şekilde. E dedim ev kimin üstüne dedim benim üzerime dedi niye dedim o da evi gecindiriyormus masraf yapıyormuş. İtiraz ettim tamsm evlilikte alınan mal ortak zaten dedim kudurdu. Ha birde kendi gurur yapıyor ben ödeyip de senden harçlık alamam diyor. Kendisi bosaninca nafaka verilmesini savunmuyor bende savunmam çocuk yoksa ama o böyle küçük hesaplar yaparsa bende yaparım. İki abisi var onların bir düzeni varmış annesi bizimle kalacakmış (babası yeni vefat etti) annesini tanıdım kadın da sürekli kalma niyetinde değil. Ama bir enayi ben miyim yani büyük abisinin eşi yengesi bunun annesi ve babasıyla yaşamış gecinememis ayrılmışlar okey. Diğer yengesi belli istemiyor. Birde ülkenin öbür ucunda yaşamayı düşünüyor uygun bir sehirmis vs. Benim ailem saatlerce uzakta olacak. Birde düğün için kredi bana çıkmazsa senin üzerine çekeriz dedihahaha. Ben ondan düğün istemedim evi şart koşmadım düğün istemiyorum gerek yok dedim. Hakkımı savundum diye zengin koca bul dedi..
Ben paragöz muyum?