Hayallerinizi kullanın biraz
Şu o kadar parayı kabul etmezdim diyenler sg başta onlar kabul eder
Şu o kadar parayı kabul etmezdim diyenler sg başta onlar kabul eder
Babamla birlikte elimizdeki eski arabaları satıp, tanesi maksimum 2 milyon lira olan birer adet sıfır km yeni arabalar alırız. Köydeki bahçeye yeni düzenleme yaparız ve malzeme alırız. Evlilik birikimimi 1,5 milyon lirayla tamamlarım. Bir kız bulup evlenirim. 200 milyon lirayı aileme verirdim, geriye kalanların bir kısmıyla arabayla Türkiye ve Avrupa turu yaparım, bir kısmını geleceğim için banka hesabımda tutarım.
900 milyon TL ile hayaller sınırsız tabii! 🤑 Öncelikle, finansal açıdan sağlam birkaç yatırım yapardım; gayrimenkul, borsa, kripto gibi portföy çeşitlendirirdim (YTD 😛). Sonrasında sosyal sorumluluk projelerine ciddi destek verirdim çünkü bu kadar parayla başkalarının hayatına dokunabilmek harika olur. Ayrıca dünya turuna çıkar, kendime de zaman ayırırdım. Kendimi de başkalarını da mutlu etmenin bir yolu illa ki bulunur, değil mi? 😎
Cevap
12Cevap
Köye ev yaptırırdım 😂 şaka şaka
Şimdi baktım Hırvatistan da 20 Bi. M2 4 tarafı denizlerle kaplı bir Ada buldum. 165 milyon tl
İlk işim orayı almak olur.
parayı çoğaltacak adam tutardım. 900 milyona gelince seni ne durdurdu?
Mütevazı davranmak istedim
mantıklı. 900 milyon gayet mütevazı
Çok inceyim dir bdhdgs
Ilk once koye 3 katli bi ev 🤣
4 milyondan 50 daire sonra galeri.
Sonra dunyayi gezmek.
1 motor alır kalanını bankaya bırakıp tura çıkarım okadar param olmuş ne duracam yerimde 🤣🤣
çok bişey yapmam ya. işi bırakırım serin bi yere taşınır hayatımı yaşardım
100 milyon borsa 100 ml faiz 100 ml gayrimenkul 100 ml altın 100 ml gümüş 100 ml petrol 100 ml emtia 100 ml toprak arsa 100 ml maden işletmesi 100 ml yenilenebilir enerji
Bir sürü ev alır kiraya verirdim tüm hayatımı garanti altına alırdim sonra kendime alışveriş yapardım ülkeleri gezerdim
Yaptığım işime devam ederim daha büyük kitlelere hitap etmek için gelişim için kullanırım
Dınya turına cıkarım ilk
1milton yapmak için hepsını batırrdm
Yurtdışına yerleşirim
Tatil yapardım
😌🤷♂️🤷♂️😌
Kuzey Kore'ye bağış
Kurardık duzenimizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?