Para & Ekonomi Türkiye genelinde 1+1 daireler ne kadar aranıyor? Merci_Seker Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani alıcısı çok olur mu? Güncellemeler9 ay Ne kadara kıraya gider peki? Türkiye genelinde 1+1 daireler ne kadar aranıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
cahcah Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 101% 9 ay Üniversiteliler ile bekarlar çok tutuyor ya rağbet var 0 2 Yorumla Merci_Seker 9 ay Trabzon da bakıyorum Yorumla cahcah 9 ay Tamamdır her yerde durum bu bence Yorumla
ernq4 Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 9 ay olur. Ülkenin ekonomik durumuna nedeniyle insanlar 1 1 dairelere mecbur kalıyor. Özellikle öğrenci şehirlerinde çok aranır 0 0 Yorumla
bakalımcanisiii Takip Et Xper 1 Yaş: 24 9 ay Senin şeker alcak paran yok ev sorusu sormuşsun kro 0 1 Yorumla Merci_Seker 9 ay Aynen 👍🏼 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Para & Ekonomi konusunda 828 cevap paylaştı. alıcısı çok olur bence. 0 0 Yorumla
Ardafıtt_67 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Gel beraber yaşayalım 1+1 de 😀 0 1 Yorumla Ardafıtt_67 9 ay Bana bir yazsana evlilik düşünüyor mushn hoşsun o yüzden etkilendim Yorumla
Daiask Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Genellikle yalnız yasiyan kullanir 0 1 Yorumla Daiask 9 ay 15 20 arası kiralar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Üniversiteliler ile bekarlar çok tutuyor ya rağbet var
Trabzon da bakıyorum
Tamamdır her yerde durum bu bence
olur. Ülkenin ekonomik durumuna nedeniyle insanlar 1 1 dairelere mecbur kalıyor. Özellikle öğrenci şehirlerinde çok aranır
Senin şeker alcak paran yok ev sorusu sormuşsun kro
Aynen 👍🏼
alıcısı çok olur bence.
Gel beraber yaşayalım 1+1 de 😀
Bana bir yazsana evlilik düşünüyor mushn hoşsun o yüzden etkilendim
Yatırımlık alınır kiraya verilir
Genellikle yalnız yasiyan kullanir
15 20 arası kiralar
Kendien uygun gören alır
Evet daaha uygun
İyi piyasaso var özellikle büyükşehirlerde
17-18 binden başlar